Denise - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 26 mrt. 2020

Plaats:
Velp (Rheden)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Hoi! Ik ben Denise, ik ben begeleider en ik probeer mijn zorg en ondersteuning zo goed mogelijk op mijn cliënten aan te laten sluiten.
Soms vind ik het nodig om externe hulp in te schakelen, maar hebben mensen te weinig geld om hier zelf voor te betalen.
Dan ga ik in overleg met cliënten op zoek naar organisaties en mensen die graag anderen uit de brand helpen die dit hard nodig hebben.
Soms gaat het om emotionele ondersteuning bij mensen die niet voldoende op hun persoonlijk netwerk kunnen terugvallen. Gezellig bellen, praktisch meedenken, schrijven of een wandeling maken zodat er minder kans is op sociaal isolement. Wie wordt daar nu niet blij van?
Ik kom bijvoorbeeld ook cliënten tegen die echt wat onderhoud in hun tuintje nodig hebben, maar dit zelf niet kunnen. Ook enige klusjes in huis zijn af en toe nodig, welke ik niet altijd kan oppakken. Verder zijn er ook mensen die graag activiteiten ondernemen in het kader van anderen helpen, dan zet ik hiervoor vraag uit.
Ik had al op de allereerste vraag die ik had uitgezet direct contact en een erg leuke ervaring via deze gemakkelijk te gebruiken website. Daarom ga ik hier graag mee door voor de mensen die dit nodig hebben.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Denise is eerder via deze website geholpen

Denise
85% profielsterkte
Aangesloten bij:
Verwijderd