Eric - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 1 april 2020

Plaats:
Stadsdeel West (Amsterdam)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Beste mevrouw/ meneer,

TEAM ED is een sociaal uitzendbureau voor ervaringsdeskundigen. In heel Amsterdam en nu ook actief in Amstelveen. TEAM ED is actief met zelfontwikkelde diensten en producten. Daarnaast worden opdrachten uitgevoerd voor maatschappelijke organisaties en overheidsinstellingen. De ervaringsdeskundigen van TEAM ED hebben uit eigen ervaring meegemaakt wat het is om uit het dal te klimmen van psychische, financiële, verslavings-, eenzaamheids- of huisvestingsproblemen of een combinatie hiervan.

Onze ervaringsdeskundigen denken mee over de zorg, zetten zich in voor sociale projecten, bieden ondersteuning of een luisterend oor. Samen zorgen zij ervoor voor dat individuen of organisaties in Amsterdam er werkelijk iets béter van worden.

Sinds de start in 2014 heeft TEAM ED zich ontwikkeld tot een organisatie met veel vertakkingen in de stad. Wij bieden intervisie en training aan ervaringsdeskundigen en adviseren en trainen medewerkers van organisaties. Daarnaast ontwikkelen wij voortdurend vernieuwende eigen producten en diensten om de waarde van ervaringsdeskundigheid goed tot zijn recht te laten komen.

De functies en taken van de ervaringsdeskundigen variëren, evenals de duur en frequentie van de inzet. Kern is gebruik maken van het cliëntenperspectief.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Amstelveenvoorelkaar

Eric
95% profielsterkte
Aangesloten bij:
TeamEd