Gea - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 2 mei 2020

Plaats:
Oud-Zuid (Tilburg)
Even voorstellen:
Beste lezer. ik ben een vrouw van 62,5jr en houdt van patchwork&quilten, en heb n kleinschalig moestuintje op stahoogte ivm mijn(lichamelijke) beperkingen.
Ik heb een PGB (en hulp) maar gezien de bezuinigingen,kan ik daar niet alle hulp voor inkopen die ik nodig heb, waardoor er wat achterstand is ontstaan temeer door de woningaanpassing heb moeten laten doen.Ingepakte dozen die steeds verplaatst worden en zoeken is niet tof! Een aantal spullen zouden ook verkocht moeten worden,waarbij ik oa hulp zou willen vragen aan mensen die dat leuk vinden en dat mee kan/kunnen doen, waarschuwing t is erg veel! Verder uw handjes hulp bij t opruimen en herinrichten,want dat lukt mij helaas niet meer zelf door mijn beperkingen,en wb energie.Ik val in de risicogroep qua mijn immuunsysteem dus voorzichtigheid is geboden zeker nu bij dit corona virus.Maar ik kan gelukkig ook nog wel lachen op zijn tijd!Wanneer mijn huisje weer op orde is wil ik graag weer vrijwilligerswerk aanbieden nu aan gehandicapten hier nu mijn huis aangepast is ,zodat ik ook voor de ander weer iets kan betekenen,want dat mis ik wel erg,gaf mij altijd veel voldoening om er ook voor de ander die t nodig heeft er te kunnen zijn.
Zijn er enthousiaste mensen die mij aub willen helpen en mee willen organiseren ?Dan hoor ik t erg graag van jullie! Ik zit er klaar voor!! Kom maar door:))

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Gea is eerder via deze website geholpen
 • Gea heeft 3 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Sander

  Aanbeveling van: Sander

  Ontvangen op: 27-08-2020
  Gea is een goed mens met een nuchtere kijk op alles. Heerlijk! Naast het opruimen van spullen is er natuurlijk altijd tijd voor een praatje over vroeger, nu en van alles en nog wat inclusief een Penny wafel en noedelsoepje.
 • Profielfoto van Wietske

  Aanbeveling van: Wietske

  Ontvangen op: 30-06-2020
  Heeft enorm teleurgesteld
 • Profielfoto van Roswitha

  Aanbeveling van: Roswitha

  Ontvangen op: 14-05-2020
  Al tijdens het eerste gesprek aan de telefoon klikte het gewoon tussen Gea en mij. De hulpvraag was duidelijk en ik wilde graag mijn steentje (tijdens de vreselijke Corona crisis) bijdragen. Ik houd van opruimen, spullen sorteren en netjes rangschikken dus ik was blij dat ik dat kon gaan doen bij Gea. Het eerste bezoek en de dagen erna was het altijd gezellig bij Gea want naast het werk (opruimen en sorteren) werd er door Gea altijd tussendoor tijd werd gemaakt voor koffie, gebakje, beetje fruit of iets anders lekkers : ) Dit hoefde voor mij uiteraard niet maar Gea zorgde daar gewoon voor. Ik heb me wat afgelachen door de humor van Gea. Het was dus tevens voor mij heel goed om uit huis te gaan enkele uurtjes en om bezig te zijn (en me nuttig te voelen). Helaas heb ik maar een weekje kunnen helpen omdat ik afgelopen maandag na 6 weken weer aan het werk ging vanwege de versoepelende maatregelen rondom het Corona virus. Ik had graag vanaf het begin van de Corona Crisis geholpen maar het is niet anders. Ik ben dit platform heel dankbaar want via deze weg zijn Gea, die wegens gezondheidsproblemen niet in haar eentje haar net aangepaste woning kan opruimen, en ik tot een match. gekomen. Dit is precies hoe ik het voor ogen had om mijn tijd nuttig te gebruiken in deze rare tijd. Hopelijk kunnen er meer mensen (die korte of langere tijd niet kunnen of mogen werken) Gea helpen om uiteindelijk rust te krijgen in haar eigen huis, zonder tussen de verhuisspullen te zitten. Dat wens je iedereen toch toe, je prettig te voelen in je eigen huis? Het is geweldig als je, door je tijd aan iemand te geven een echt verschil kunt maken in iemands leven. Ik raad het iedereen aan en hoop van harte dat we Gea en alle andere mensen in Nederland die in soortgelijke situaties verkeren zo snel en veel mogelijk kunnen helpen. Ik denk dat dit (naast alle negatieve gevolgen) 1 van de positieve ontwikkelingen is door het Corona Virus. We kijken meer om naar elkaar en we kijken waar en hoe we iemand anders kunnen helpen, en alles met respect naar de andere toe. Met vriendelijke groeten, Roswitha
Gea
75% profielsterkte