Astrid - Hulpvrager

Lid sinds: 6 juli 2020

Plaats:
Breda Noord (Breda)
Even voorstellen:
Ik zou het leuk vinden als iemand mee gaat bij het langzaam opbouwen van wandelen na ziekte en wij daarbij gezellig kunnen kletsen. Maar af en toe eens langs komen en samen in de tuin koffie drinken mag ook.

Een positieve instelling, leuke contacten met anderen en humor zijn voor mij belangrijk. Het glas is halfvol.

Mijn hobbies zijn onder andere wandelen, puzzelen en tuinieren. Ik houd van dieren (vroeger paardgereden), de natuur, bos- of strandwandelingen en stedentrips. Interesse in actuele onderwerpen, persoonlijke ontwikkeling en alternatieve geneeswijzen. Ik ben vrijwilliger (jurylid) bij een atletiekvereniging.

Ik heb via een app vele (bos)wandelingen van 10 tot 15 km voor groepen georganiseerd. Doordat ik van een ziekte aan het herstellen ben, moet ik het wandelen vanaf enkele minuten weer langzaam opvoeren. Daarbij neem ik een rolstoel mee om in te gaan zitten zodra mijn lichaam aangeeft dat het teveel wordt. Of ik gebruik tijdelijk het scootmobiel.

Mijn werk bestaat uit marketing, dus plannen maken voor productcampagnes, brochures ontwikkelen, de website onderhouden en deelname aan beurzen regelen. Op het moment ben ik ziek gemeld en werk ik af en toe vanuit huis.
Mijn ervaring:
Ik heb vele jaren in Oostenrijk gewoond en kan goed Duits. Ik zou iemand kunnen en willen helpen de taal te leren of verbeteren.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Astrid is eerder via deze website geholpen

  • Profielfoto van Astrid

    Af en toe even langskomen

    Geplaatst door Astrid
    Wie wil minimaal 3x per week eventjes langs komen en zo nodig een paar dingen voor mij regelen? Bij voorkeur iemand vanaf 55 jaar die zich goed aan de coronaregels houdt en dichtbij woont. Mijn gezond... Lees meer
Astrid
90% profielsterkte