Myriam - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 26 aug. 2020

Plaats:
Etten-Leur
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
De mentoren van Mentorschap West-Brabant helpen mensen die moeite hebben de regie over hun eigen leven te houden. De rechtbank benoemt hen om voor deze kwetsbare mensen besluiten te nemen over hun verzorging, verpleging en behandeling. Ze doen dat met persoonlijke aandacht en professionele kwaliteit.
Bij Stichting Mentorschap West-Brabant zijn we altijd op zoek naar nieuwe mentoren, die bereid zijn om de belangenbehartiging rondom het verkrijgen van passende zorg van een ander op zich te nemen
Mijn ervaring:
De stichting Mentorschap West-Brabant leidt vrijwilligers op tot wettelijk mentor en begeleidt hen actief in hun rol. Daarbij houden wij rekening met zowel de wensen en mogelijkheden van de cliënt als die van jou als mentor.

Je kunt het mentorschap flexibel invullen en ontvangt scholing en begeleiding van de stichting. Een cliënt en mentor worden één op één gekoppeld.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Myriam is eerder via deze website geholpen
 • Myriam heeft eerder via deze website geholpen
 • Myriam heeft één aanbeveling ontvangen

 • Profielfoto van Valerie

  Aanbeveling van: Valerie

  Ontvangen op: 18-11-2020
  De kennismaking met Ada is zo goed verlopen dat ik het voorgestelde vrijwilligerswerk heb aangenomen. Ik heb een goed gevoel dat er een goede samenwerking zal zijn. Ik ben blij dat ik, ook in deze moeilijke coronatijd, wat voor een medemens kan doen.
Myriam
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
Mentorschap West-Brabant