Joyce - Hulpaanbieder

Lid sinds: 5 september 2020

Plaats:
Leiderdorp
Even voorstellen:
Ik ben Joyce, 29 jaar en woonachtig in Leiderdorp. Ik heb een fulltime baan als promovenda op het gebied van het ondernemingsrecht aan de Universiteit Utrecht. In ben erg sportief ingesteld en trek er graag op uit met mijn golden retriever. Daarnaast ben ik erg sociaal ingesteld en hou ik ervan om mensen te leren kennen of een luisterend oor te bieden. Contact verbindt, en zeker in deze tijd kan dat van onschatbare waarde zijn. Met mijn juridische achtergrond en werkervaring kan ik ook van toegevoegde waarde zijn op organisatieniveau van vrijwilligersorganisaties.
Mijn ervaring:
Ik heb mijn leven lang gewerkt in allerlei sectoren, waarin sociaal contact van groot belang was (sales, horeca, hostess). Ik ben als student ook actief geweest als vrijwilliger voor Stichting Juradi, waar ik (ex-)gedetineerden hielp met juridische vragen. Tegen het eind van mijn universitaire studie, heb ik bovendien in een kantooromgeving gewerkt als juridisch adviseur. Momenteel werk ik vooral met mijn hersenen, aangezien ik een proefschrift aan het schrijven ben.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar

  • Profielfoto van Joyce

    Aanbod van Joyce

    Geplaatst door Joyce
    Ik ben Joyce, 29 jaar, en bied graag mijn gezelschap of hulp aan voor mensen die dat goed kunnen gebruiken. Ik hou van wandelen en kletsen, en als mensen dat leuk vinden neem ik ook graag mijn golden ... Lees meer
Joyce
90% profielsterkte