Alex - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 1 okt. 2020

Plaats:
IJsselstein
Even voorstellen:
Maak kennis met Alex van Eck, de drijvende kracht achter EnjoyCleaningUp. Als gepassioneerd voorvechter van milieubehoud en oprichter van deze inspirerende beweging, heeft Alex een missie om gemeenschappen te mobiliseren voor een schonere en duurzamere wereld.

Zijn visie is eenvoudig maar krachtig: door samen te komen en actie te ondernemen, kunnen we aanzienlijke veranderingen teweegbrengen. Alex gelooft in het belang van lokale betrokkenheid en inspireert anderen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun omgeving.

Met EnjoyCleaningUp als zijn geesteskind, leidt Alex met toewijding en enthousiasme. Hij laat zien dat elke kleine handeling bijdraagt aan een grotere verschuiving naar een schonere planeet. Samen met de gemeenschap bouwt Alex aan een beweging die impact maakt.

Laat je inspireren door Alex van Eck en sluit je aan bij EnjoyCleaningUp om samen een verschil te maken. 🌍💚 #AlexvanEck #GenietvanSchoonmaken #Duurzaamheidspionier

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar

Afbeelding over Op positieve manier werken aan schone wereld
IJsselstein

Op positieve manier werken aan schone wereld

Enjoycleaningup

We hebben als stichting een positieve en aaibare manier om onze boodschap te vertellen van de nut en noodzaak om de wereld schoon te...

Alex
85% profielsterkte
Aangesloten bij:
Enjoycleaningup
Enjoycleaningup
IJsselstein