Wendy - Aanbieder

Lid sinds: 15 okt. 2020

Plaats:
Maaspoort ('s-Hertogenbosch)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben Wendy Kieft, moeder van 2 volwassen kinderen Ik heb een enorme passie voor paarden en de natuur. Psychologie houdt mij ook dagelijks bezig, we zijn tenslotte nooit uitgeleerd. Door de volgende 2 HBO-opleidingen, Stress Counselor en PaardenCoaching, heb ik mijn passie en interesse bij elkaar gebracht. Coachen in de natuur met behulp van een paard. Afgelopen periode een moeilijke tijd achter de rug met betrekking tot het thema "loslaten" (loslaten; werk, relatie, overlijden beste vriendin en moeder). Ik voel nu dat er ruimte is om de aandacht, die ik eerder nodig had voor mezelf, weer naar buiten te richten. En dus de reden dat ik me als vrijwilliger aanbied voor een dagdeel in de week. Mijn kracht is het inleven en invoelen van anderen, mede door ervaring van het (over)leven sterk ontwikkeld. Mensen komen graag bij mij voor een luisterend oor. Daarbij heb ik een sterk analyserend vermogen, ben ik positief, jong van geest en denk ik in oplossingen. Mijn hart gaat volledig open bij het coachen. Het liefst met mijn co-coach Nienke, een paard, als spiegel. Mijn doelgroep zijn jongeren en jongvolwassenen, met name met hoog gevoeligheid. Graag help ik mensen hun eigen kracht te (her)ontdekken. Want mijn visie is; "iedereen is compleet".
Mijn ervaring:
Naast dat ik 32 jaar werkzaam ben geweest in de Retail (Management Assistent, Directie Secretaresse en Demand planner) heb ik ook een eigen bedrijf gehad in het organiseren van kinderfeestjes. Ik heb 2 HBO-opleidingen gevolgd, Stress Counselor en PaardenCoaching.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Wendy heeft eerder via deze website geholpen
  • Wendy heeft één bedankje ontvangen

  • Profielfoto van Daisy

    Bedankje van: Daisy

    Ontvangen op: 30-04-2021
    Wendy is echt 'n hele mooie en bijzonder vrouw. Empatisch en met 'n groot hart! We hadden meteen 'n fijne en bijzondere connectie, mede omdat we beide zo open waren. Naast 'n luisterend oor dus ook heel oprecht en 'n wijze vrouw. Dus 'n dikke dankjewel en zeer zeker leuk om weer samen af te spreken! Afspraak staat gepland :)
Wendy
100% profielsterkte