Corrie - Hulpvrager

Lid sinds: 21 oktober 2020

Plaats:
Kort Haarlem (Gouda)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben Corrie, 26 maart 60 jaar geworden. Door mijn oproepje hier toen veel kaarten mogen ontvangen en mensen die aan de deur kwamen met bloemen, plantjes en lekkers erbij. Ook aan mijn dieren was gedacht. En ook beetje bezoek in huis om samen met mij mijn verjaardag te vieren en netjes aan de 1.5 m afstand gehouden. Je wordt tenslotte maar 1x 60 jaar.
Door de corona mag ik nu maar 1x per week 1 uurtje per week fysiosport doen. Dit was eerst 2 x per week anderhalf uur.
Ik hou van bingo wat nu door de corona op een laag pitje lig. Gelukkig is er in 1 buurthuis waar toch 1x om de 2 maanden een bingo is dus ik verlang alweer naar 19 december. Voor mij is het erg belangrijk als ik eventjes er tussenuit kan want mijn man en mijn moeder zijn alweer 4 jaar geleden (13 september 2016 en 15 september 2016) 2 dagen na mekaar overleden. Mijn enigste contacten die ik had dat komt wel aan want ineens is alles anders en kom je in 1 groot gat terecht. Het beide niet kunnen zeggen dat ze overleden zijn valt me nog steeds zwaar.

Ik heb 6 katten, 1 hondje, 1 grasparkietje en 2 forpusparkietje.

Ik ben sinds 2019 ook bij een tandarts in Zwammerdam onder behandeling want na 26 jaar was dat wel nodig en hebben hun alles weer heel mooi gemaakt en kan ik weer met een stralende lach met stralende witte tanden op de foto. Het is een tandarts voor mensen met angst voor de tandarts dus je wordt zo erg verdooft zodat je niks meer voelt en ben ik nog nooit zo blij geweest om een tandarts te zien. Vanaf nu ga ik elk half jaar weer bij de tandarts langs.

2018 ben ik geopereerd voor staar aan mijn ogen en heb sindsdien geen bril meer en is er een wereld voor mij open gegaan.

3 augustus ben ik verhuist 50 meter van mijn vorige woning vandaan want ik wilde beslist niet weg uit de buurt waar ik nu woont en voel ik mij nog steeds op een roze wolk zitten en ga ik er ook beter mee om dat Rob en mijn moeder er niet meer zijn maar wat zullen hun trots op mij geweest zijn. Met deze 3 punten wil ik ermee zeggen dat voor mij alles nieuw is. Geen bril meer, mijn eigen gebit weer helemaal in orde gemaakt en een nieuwe woning hoe mooi is dat.

Als ik mijn hondje gaat uitlaten dan maak ik graag een praatje op straat. Binnenshuis is altijd het zelfde zonder contacten dus ik vermaak me dan met tv kijken en facebookspelletjes op mijn iPad.
Mijn ervaring:
Moet dat???
Nou vooruit. Mijn slechte ervaring is met mijn verjaardag dat ik bezoek had maar ze dacht dat zij de enige was waar ik een kaartje van ontvangen had omdat ik zo eenzaam was kreeg ik te horen. Blijkbaar vergeten dat ik hier een oproepje had geplaatst om mijn verjaardag te vieren. Al die kaarten had ik niet mogen ontvangen. Een hele lijst op watsapp die ik nog steeds heb staan. En het klikte zo dacht ik en was ze vol lof over mij en ik ook over haar maar na een week was ivm corona net alles gesloten maar wilde met mij een terrasje pakken waarop ik vroeg of we niet even konden wachten totdat de corona voorbij was, dat was ze met mij eens. Ik hoorde niks meer dus berichte ik haar, ik wilde de draad voorzichtig weer oppakken, was mooi weer en ik heb een grote tuin dus hoopte ik dat we samen bij mij in de tuin konden zitten. Ik was haar niet vergeten maar zIj mij blijkbaar wel want ik kreeg via watsapp de wind van voren en zo kwam ik er helaas achter dat ze vanaf dag 1 al met deze gedachten liep dat ik liever had gehad dat ze mij dat meteen had verteld zodat ik het meteen bij een bezoek niet bij mij in huis maar bij een bezoek bij mij aan de deur was gebleven. Ze heeft mij hier enorm mee gekwetst en waarom, omdat ik mij aan de coronaregels houd en geen terrasje wilde pakken die vanwege corona gesloten was...Ik dacht er een leuke vriendschap aan overgehouden te hebben maar helaas, ik had niet door dat ik weer door iemand teleurgesteld was totdat ik een heel bericht via watsapp had ontvangen.

De bloemen die ik had ontvangen was op 13 juni, de verjaardag van mijn moeder die er niet meer is helaas. Vielt ze over dat ze er niks mee kon. Voortaan maar beter nadenken inplaats van met veroordelen te komen want ik voel mij hierdoor behoorlijk gekwetst.

Tot zoveel mijn verhaal, sorry.

Met vriendelijke groet Corrie

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Goudvoorelkaar

  • Profielfoto van Corrie

    Instellen deurbel met camera

    Geplaatst door Corrie
    Ik heb een deurbel met camera op wifi. Nu gaat de bel op mijn mobiel wel af maar de beelden zijn helaas niet terug te kijken wat hij eerst wel heb gedaan. Misschien is er iemand die mij kan helpen om ... Lees meer
Corrie
90% profielsterkte