Roman Romanovich - Hulpaanbieder

Lid sinds: 27 oktober 2020

Plaats:
Stad binnen de Linie-Oost (Den Helder)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Hallo! Ik woon sinds januari 2020 in Nederland. Opleiding "Hoofd van het Etnocultureel Centrum" - bachelor (studeerde vele pedagogische disciplines), ook "Accountant-Economist" - hogeschool. Ik werkte in een restaurant als partymanager, werkte als DJ, parkmaker, stylist, visagist. Nu ik de Nederlandse taal intensief studeer, wil ik heel graag zoveel mogelijk ervaring opdoen op het gebied van cultuur en werken met vluchtelingen.
Mijn ervaring:
Werkervaring
2008 – 2020 Manager voor de ontwikkeling en organisatie van entertainment in het restaurant.
Taken: Organisatie van een avond- en entertainmentprogramma, organisatie van themafeesten, sluiting van contracten met artiesten en betaling van salarissen aan hen, maximale klantgerichtheid, assistentie en snelle werving van nieuwe medewerkers. Werk in de restaurantzaal en muzikale begeleiding van de feestdagen. Interactie met partners.
2010 Lening specialist bij Home Credit Bank.
Taken: Klanten adviseren over financiële vraagstukken, selectie van het optimale kredietprogramma, berekening van het geleende bedrag en betalingen voor de terugbetaling ervan, sluiting van contracten, documentatie en rapportage.
2012-2013 Kapper-stylist-make-up artist in de Mania beauty studio.
Taken: Haar stylen en krullen volgens modetrends, kenmerken van de structuur van het gezicht en de wensen van de klant. Krullend haar met krultangen, tang, chemisch en elektrisch (permanent). Masseer en was het hoofd, breng chemicaliën aan voorbereidingen en oplossingen. Kleur haar in verschillende kleuren en tinten (rekening houdend met wensen van de klant), hun verkleuring. Voer een knipbeurt uit en scheer, rekening houdend met de eigenschappen van de huid, kompressen aanbrengen. Voert werk uit met onlays en pruiken. Desinfecteer, reinig en bereid het instrument voor op het werk. Zorgt voor een goede sanitaire toestand van zijn werkplek.
2019 Operator en Sales Manager bij het Gran Call Center.
Taken: Verwerking van schriftelijke en mondelinge verzoeken, klachten van klanten van Sberbank of Russia en de Beru-webwinkel. Verkoop van bankproducten. Verstrekken van de informatie die nodig is om het probleem op te lossen aan de aangrenzende afdelingen. Registratie en verwerking van verzoeken in interne systemen. Zoek en bied klanten de beste oplossingen. Werken met klachten en wensen.

Cursussen
2006 PC-operator aan het Smolensk Industrial and Economic College.
2012-2013 Kapper-stylist-make-up artist bij het Professional training center in Smolensk.

Taalvaardigheid
Russisch Moedertaal
Oekraïens Midden
Engels Laag
Nederlands В1 Ik ben nu aan het leren

Computervaardigheden
Goede kennis: OS Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 10, Linux. Zelfverzekerde gebruiker van MS Office (Excel, Word, Outlook, Access), werkt met internet (Opera, Internet Explorer, Mozilla Firefox) en e-mail (Outlook Express). Tekst- en afbeeldingseditors (Word, WordPad, PowerPoint, Access, Paint, Excel, Photoshop).

Hobby’s
Reizen, zwemmen, fietsen, gym, vissen, wandelen, lezen, literatuur, geschiedenis, tuinieren, bloemen en planten. Ik hou heel veel van dieren, ik heb twee katten. Ik ben ook dol op Facebook, Instagram, Tik Tok.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Noordkopvoorelkaar

  • Profielfoto van Roman Romanovich

    Aanbod van Roman Romanovich

    Geplaatst door Roman Romanovich
    Hallo! Ik woon sinds januari 2020 in Nederland. Opleiding "Hoofd van het Etnocultureel Centrum" - bachelor (studeerde vele pedagogische disciplines), ook "Accountant-Economist" - hogeschool. Ik wer... Lees meer
Roman Romanovich
100% profielsterkte