Jacqueline - Hulpaanbieder

Lid sinds: 31 oktober 2020

Plaats:
Rotterdam Centrum (Rotterdam)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Fijn dat je mijn profiel bezoekt! Ik ben Jacqueline en woon al 30 jaar in Rotterdam. Ik hou van buiten bezig zijn: fietsen, wandelen, in de tuin werken. Toch ben ik dit jaar vooral thuis te vinden. Zonder reden kom ik niet buiten. Dus zoek ik nu actief redenen op om letterijk weer in beweging te komen, mijn corona-kilo's proberen kwijt te raken. Als ik daarmee iemand anders helpen, snijdt het mes aan twee kanten. Als jij het niet erg vindt dat ik doof ben en dat je daarom wat rustiger moet articuleren dan je misschien gewend bent, mag je mijn hulp inschakelen. Zelf spreek ik goed verstaanbaar voor de meeste mensen. Op mijn telefoonnummer kan je mij alleen bereiken door een WhatsApp-bericht te sturen. Hartelijke groeten, Jacqueline
Mijn ervaring:
Ik heb veel ervaring met PC en met iMac. Dat krijg je wel na 25 jaar werken met computers. Ik heb in verschillende administratieve functies gewerkt.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
 • Jacqueline heeft eerder via deze website geholpen
 • Jacqueline heeft 1 bedankje ontvangen

 • Profielfoto van Erwin

  Bedankje van: Erwin

  Ontvangen op: 13-11-2020
  Doet graag zelfstandig haar werk. Liefst fysieke buiten activiteiten zoals bij mij in de tuin werken. Beviel wederzijds zo goed dat we een vervolg afspraak maken. Heel erg bedankt dat je mij dit mogelijk maakte en kijk uit naar de volgende keer.
Jacqueline
100% profielsterkte