Linda - Hulpaanbieder

Lid sinds: 14 november 2020

Plaats:
Aalsmeer
Even voorstellen:
Ik ben Linda van Zon-Barmentloo 60 jaar getrouwd 2 kinderen 2 kleinkinderen en derde op komst.
Mijn hobby's zijn wandelen en taarten maken.
Na een aantal vervelende jaren beide ouders verloren in 1 jaar zelf een Tia gehad en een burnout ben ik toe aan een volgende stap in mijn leven en wil ik mij graag inzetten als vrijwilliger.
Ik ben sociaal en kan met iedereen gemakkelijk praten .
Het liefste zou ik dat in het spaarne gasthuis hoofddorp doen omdat het voor mij een makkelijke verbinding is vanuit Aalsmeer als ik de auto niet tot mijn beschikking heb en het mij altijd aan heeft getrokken om wat in een ziekenhuis te kunnen betekenen.
Ik heb fibromyalgie en cvs dus ik moet mijzelf wel in acht nemen want ik ben geneigd over mijn grens te gaan maar ik hoop met goed overleg dat er een plekje voor mij is.
Ik zie er naar uit om mij in te zettten en het mes snijd aan twee kanten want het is voor mij ook weer een mogelijkheid om weer sociale contacten te krijgen
Mijn ervaring:
Ik heb in mijn jongere jaren altijd in winkels gewerkt en de laatste 13 jaar in een Hotel in de huishouding maar dit was door mijn klachten te zwaar voor mij geworden en daardoor ben ik nu 80 tot 100 % arbeidsongeschikt verklaard.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar

  • Profielfoto van Linda

    Aanbod van Linda

    Geplaatst door Linda
    Ik Linda van Zon zou heel graag ik het ziekenhuis willen ondersteunen door bv met koffie rond te gaan of patienten te begeleiden naar afdelingen of een praatje met ze willen maken. Een wandelmaatje ... Lees meer
Linda
90% profielsterkte