Malou - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 22 december 2020

Plaats:
Centrum (Roosendaal)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Door mijn hevige steeds erger wordende borderline kan ik niet zo heel erg goed met stress om gaan en dit heeft er voor gezorgd dat ik mijn fulltime baan 2 jaar geleden ben verloren en daardoor zit ik nu gedeeltelijk thuis. Ik werk nu nog maar 3 ochtenden in de week op maandagen dinsdagen en woensdagen.

Ik ben deels afgekeurd maar zou graag anderen willen ondersteunen zodat ik weer een doel heb in mijn leven, ik ben sociaal heel sterk, ik kan heel goed luisteren en heb mijn hart op de juiste plaats. Op deze manier hoop ik dat we "elkaar" een beetje kunnen helpen, want door de corona wordt het allemaal ook een stukje moeilijker.

Zoek jij een maatje? Of iemand die jou wilt helpen bij dagelijkse bezigheden? Laat het me weten, ik pak alles aan!
Mijn ervaring:
Ik ben afgestudeerd voor Schoonheidsspecialiste en heb een eigen bedrijf gehad, ook afgestudeerd voor Administratief en Financieel medewerker, en Financieel adviseur. Ik heb in de detailhandel gewerkt, in de verzorgings en schoonheidsbranche. Veel stages gelopen.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Roosendaalvoorelkaar
 • Malou is eerder via deze website geholpen
 • Malou heeft eerder via deze website geholpen

 • Profielfoto van Malou

  Aanbod van Malou

  Geplaatst door Malou
  Ik ben deels afgekeurd maar zou graag anderen willen ondersteunen zodat ik weer een doel heb in mijn leven, ik ben sociaal heel sterk, ik kan heel goed luisteren en heb mijn hart op de juiste plaats. ... Lees meer
Malou
100% profielsterkte