Dirk - Hulpaanbieder

Lid sinds: 26 maart 2021

Plaats:
Bijlmer Centrum (D,F,H) (Amsterdam)

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Dirk heeft eerder via deze website geholpen
 • Dirk heeft 7 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Carry

  Bedankje van: Carry

  Ontvangen op: 04-05-2021
  Fijn dat Dirk meteen langs kwam en het klusje klaarde. Hopelijk volgt snel een volgende afspraak voor andere klusjes.
 • Profielfoto van Vera

  Bedankje van: Vera

  Ontvangen op: 17-04-2021
  Beste Dirk, Het heeft een paar dagen geduurd voor de gordijnen op de door jou opgehangen railsen hingen, maar het is fantastisch. Je werk is fantastisch ze zitten strak op het plafond. De afstand tot de muren is ook, na een beetje zagen, keurig op maat geworden en zit ook zeer naar tevredenheid. Kortom goed werk en de gordijnen 'zoeven' over de rails. Het kost mij totaal geen kracht en daar ging het echt om. Ik ben erg blij met je hulp, hartelijk dank en hartelijke groet Vera
 • Profielfoto van Sandra

  Bedankje van: Sandra

  Ontvangen op: 08-04-2021
  Dag Dirk, bedankt voor je hulp! Groet, Sandra
 • Profielfoto van Jean

  Bedankje van: Jean

  Ontvangen op: 02-04-2021
  Hartelijk dank voor u hulp, ik ben blij dat de tuin word onderhouden. En ga er graag mee door!
 • Profielfoto van Machteld

  Bedankje van: Machteld

  Ontvangen op: 02-04-2021
  Eerlijkheidhalve is helaas in mijn hulpvraag de praktijk anders gebleken dan de theorie in mijn eerdere bedankje.... Dirk zou een 2e keer terugkomen voor de Pasen om het balkon in te sprenkelen met Schoonmaakazijn, dan in te borstelen in de houten voegen. Evt. alles weer terug te zetten daarna in de voorraadkist met alle zware bloempotten. Maar daar gaan mijn Buren mij nu mee helpen. Beide klussen kan ik gezien mijn fysieke klachten beslist niet doen. Vandaar mijn oproep. Ik had hem afgelopen dinsdagmiddag gezegd dat ik Schoonmaakazijn op voorraad had in de berging. Dus dat zou in principe 2 dagen later, donderdag voor Pasen weer opnieuw behandeld kunnen worden. Later bleek tel. en per What's App dat hij een andere klus had aangenomen en nu dus mijn balkon helemaal vol staat in het midden met allerlei materiaal en dat ik dus een week lang mijn balkon links- en rechts niet meer kan gebruiken en met de Pasen dus al die tijd daar tegenaan zou moeten kijken. Erg jammer en teleurstellend. Zeker omdat ik klein behuisd ben en het balkon samen met mijn huisdier en alle planten nu natuurlijk wel wil kunnen gebruiken met dit weer.
 • Profielfoto van Machteld

  Bedankje van: Machteld

  Ontvangen op: 29-03-2021
  Dirk heeft mij goed geholpen door het houten balkon te reinigen. Het schoonmaakmiddel moet zijn werk nu gaan doen. De vloer moet nl. eerst nog 8 uur drogen voordat het resultaat goed te zien is. Mocht het nog nodig zijn om de balkonvloer voor een 2e keer te reinigen, dan heeft Dirk aangeboden om dan nog een keer terug te komen. Ik vond hem erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg blij met zijn hulp!.
Dirk
65% profielsterkte