Servicepunt Vrijwilligerswerk - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 27 mei 2021

Plaats:
Beilen (Midden-Drenthe)
Even voorstellen:
Wij zijn het Servicepunt Vrijwilligerswerk, van Welzijnswerk Midden-Drenthe. Ben jij op zoek naar iets om te doen? Iets waarmee jij niet alleen jezelf, maar ook een ander blij maakt? Wij denken graag met je mee! Of ben jij juist op zoek naar hulp? Voor de club of vrijwilligersorganisatie waar jij actief bent? Of voor jezelf? Ook daarbij denken wij graag mee! Neem dus gerust contact met mij ons op als je vragen hebt of advies wilt.
Mijn ervaring:
Het Servicepunt Vrijwilligerswerk ondersteunt verenigingen, stichtingen, vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers in de gemeente Midden-Drenthe. Wij bemiddelen in vraag & aanbod van vrijwilligers. Ook beheren wij het platform Middendrenthevoorelkaar. Wij verstrekken actuele informatie en deskundig advies over alles op het gebied van vrijwilligerswerk. Op verschillende manieren geven wij bekendheid aan vrijwilligerswerk en treden op als belangenbehartiger.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Middendrenthevoorelkaar
  • Servicepunt Vrijwilligerswerk is eerder via deze website geholpen
  • Servicepunt Vrijwilligerswerk heeft eerder via deze website geholpen

Profielfoto van Servicepunt Vrijwilligerswerk

Hulp bij gebruik van dit platform

Welzijnswerk Midden-Drenthe

Wil jij hulp bij het gebruik van het platform Middendrenthevoorelkaar? Het Servicepunt Vrijwilligerswerk staat voor je klaar! Je mag...

Servicepunt Vrijwilligerswerk
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Welzijnswerk Midden-Drenthe