Sjoerd - Aanbieder

Lid sinds: 29 nov. 2021

Plaats:
Brouwhuis (Helmond)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
-Ik wil graag de medemens helpen met bijvoorbeeld (relatief simpele) klussen en taken waartoe deze mensen zelf niet meer in staat zijn om deze te verrichtten.
Dit kan het doen van een klusje zijn, mensen helpen met een praatje, boodschap (supermarkt, bouwmarkt etc.) en wat gezelligheid.

-Ik ben goed in het opstellen van financiën, voornamelijk het duidelijk op een rijtje te zetten van bv vaste en variabele lasten en hier vervolgens actie op onderneem om zo mogelijk de best passende energieleverancier, zorgaanbieder, verzekeraar etc. uit te kiezen en om te schakelen. Op deze manier zie ik erop toe dat mensen niet meer geld kwijt zijn aan deze (vaak onoverzichtelijke) kosten dan absoluut noodzakelijk, terwijl een goede levering van deze diensten wel gewaarborgd blijft.
Mede hierdoor kan er dan vaak wat extra ruimte in het maandelijks budget gecreëerd worden.
Mijn ervaring:
-Ik ben al zo'n dertig jaar actief met hardware, software, en computers in het algemeen. Hulp bij opschonen van PC's/laptops, installatie Windows, Office, en overige hulpprogramma's is voor mij een peulenschil. Ook het opereren van computers, upgraden, versnellen, etc. behoort zeker tot de mogelijkheden.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Helmondvoorelkaar
  • Sjoerd heeft eerder via deze website geholpen

Sjoerd
100% profielsterkte