Jasmijn - Aanbieder

Lid sinds: 15 feb. 2016

Plaats:
Zuid (Alkmaar)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Hoi, ik ben Jasmijn Lievendag.
Ik werk als vrijwilliger Gehandicapten en Chronisch zieken bij Humanitas.

Waarom heb ik mij gemeld als vrijwilliger?
Na een jaar in de ziektewet en revalideren in Heliomare, weet ik hoe het is om afhankelijk te zijn van anderen. Alle dingen die ik vroeger kon, gingen niet meer vanzelf. Gelukkig heb ik veel steun gehad van vrienden en familie, maar ik weet dat dat niet voor iedereen geldt.
Inmiddels ben ik gelukkig weer stabiel en doe ik graag iets om anderen te helpen. Mijn interesses en ervaringen zijn breed, dus ik kan mij veelzijdig inzetten.

Waarom vrijwilligerswerk?
Op dit moment heb ik nog geen nieuwe baan en wil ik een deel van mijn tijd investeren in vrijwilligerswerk. Ik hoop hier voldoening uit te halen, nieuwe interesses te ontwikkelen en deze ervaring mee te nemen in een nieuwe baan waar ik wellicht parttime ga werken, zodat ik vrijwilligerswerk kan voortzetten.

Persoonlijke informatie:
Als hobby's heb ik handwerken (haken, breien, macrame), tekenen en schilderen, muziek (gitaar en keyboard), koken en bakken, persoonlijke verzorging (visagie), sporten en reizen.
Mijn ervaring:
Zorgen voor anderen zit in mij, zo heb ik een jaar bij mijn oma gewoond als mantelzorger. Nog steeds breng ik wekelijks maaltijden en help ik in het huishouden.

Met mijn achtergrond als Projectmanager (in de IT) ben ik goed in het regelen en coordineren van zaken, werken in teamverband en zelfstandig, en heb ik oa kennis van (online) marketing, strategie en management. Zie hier mijn CV ter aanvulling:
https://www.linkedin.com/in/jasmijnlievendag

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Teamvrijwillig
  • Jasmijn heeft eerder via deze website geholpen

Jasmijn
100% profielsterkte