Marcus - Aanbieder

Lid sinds: 30 mrt. 2016

Plaats:
Breda centrum (Breda)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben Marcus geboren in Nederland voor een gedeelte gevormd in de VS waar ik lang heb gewoond en gestudeerd (Bachelor of Arts & Humanities) en gewerkt. Ik spreek uiteraard vloeiend Engels en beetje Frans en Spaans. Ik heb voor dat ik in 2014 in Breda kwam wonen ook nog 8 jaar in Antwerpen België gewoond. Inmiddels heb ik goed kunnen acclimatiseren in Breda Ik ervaar de stad als plezierig en diverse.
Mijn vrijetijd spendeer ik o.a. op het internet om in contact te blijven of als bron van informatie, ook is fotografie een interesse. Ik ga graag naar de bios het liefst art house films maar soms ook mainstream (Marvel / DC) ook een avond thuis op de bank films kijken vind ik heerlijk. Ik probeer tijd vrij te maken om wat te lezen, gamen doe ik heel graag, het voornaamste aspect van mijn vrijetijd of dagelijkse gewoonte is muziek kan me enorm ontspannen en in uiten ook speel ik een beetje gitaar. Ik ga graag de natuur in voor een wandeling heb ook een lieve hond die mij vergezeld leuk voor haar en mij.
Grotere activiteiten die ik onderneem zijn workshops vaak gericht op zelfontwikkeling of spirituele interesse vervullen. Verder muziek, theater, film, game / comic festival achtige evenementen probeer waar mijn budget het toelaat te ondernemen.

Ik onderhoud een selectieve vriendenkring met de mensen om mij heen onderneem ik soms dingen buitenshuis dat varieert van een bezoek aan een museum, een concert of voorstelling of gewoon fijn thuis een kop thee en een babbel. Ik ben spontaan, open en eerlijk, loyaal en flexibel daarnaast een verzorgend veelzijdig (algemeen) ontwikkeld mens met groot inlevingsvermogen vermogen en heb brede interesse in de ontwikkeling en welzijn van mensen. Ik denk goed tot mijn recht te komen in een activiteit / positie waar ik mensen kan ondersteunen in sociaal maatschappelijke hulpvraag ook cultuur georiënteerden jobs interesseren mij, uiteraard sta ik altijd open voor suggesties.

Spreek me gerust aan en wie weet leidt het tot een mooie match voor zinvolle besteding van een dagdeel of meer.
Mijn ervaring:
Mijn werk ervaring is erg diverse ik heb gewerkt in horeca en detail handel van verkoper tot afdelingsmanager in mijn vroegere carrière. Na mijn educatie heb ik een groot gedeelte gewerkt als counselor voor een internationaal (highschool) studentenuitwisselingsprogramma in de VS ook heb ik een aantal jaar les geven aan een groot museum (VS) waar ik deel uit maakte van het educatieprogramma voor praktijk en ontwikkeling van lessen en lesmaterialen. In de laaste heb ik mij gericht op werk zelfstandie als in de creatieve sfeeer als websiteontwikkelaar en fotograaf voor cultuurprojecten / stichtingen en art gallerijen en artiesten. Mije ambities liggen in het vergaren van kennis ben erg leergierig en uiteindelijk wil ik gaan schrijven.

Vrijwilligerswerk dat ik deed in het verleden varieert van werk in een bibliotheek tot werken in een dierenopvang en projecten voor educatie voor scholen en vluchtelingen ondersteuning..

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op MOOIWERK Breda
  • Marcus heeft eerder via deze website geholpen

Marcus
100% profielsterkte