Direct naar de inhoud van deze pagina

Yvonne - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 19 mei 2016

Plaats:
Kort Haarlem (Gouda)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben Yvonne, 45 jaar en woon in Waddinxveen.
Inmiddels werk ik drie jaar bij Het Bruisnest. Het werk geeft mij enorm veel energie en vind het heerlijk om met kwetsbare mensen te werken. Zeker als de ander iets bereikt in zijn of haar leven. Ik werk met veel enthousiasme, ben ontwikkelingsgericht en hou zeker van nieuwe uitdagingen. Door mijn eigen ervaringen kan ik me goed inleven in de doelgroep en er voor hen zijn en op weg te helpen.
Mijn ervaring:
Ik heb inmiddels een hoop ervaring in het werken met kwetsbare mensen. Zeker omdat ik nu in het werkveld sta als ervaringsdeskundige.
Daarnaast heb ik in mijn opleiding, de HBO-SPH ook veel ervaring op gedaan.
Het Bruisnest heb ik opgezet, geïnspireerd door een mooie studiereis in New York, waar er veel meer mooie projecten zijn.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Goudvoorelkaar
 • Yvonne is eerder via deze website geholpen
 • Yvonne heeft eerder via deze website geholpen
 • Yvonne is geregistreerd met Facebook
 • Yvonne heeft 3 aanbevelingen ontvangen
 • Yvonne heeft 1 bedankje ontvangen

 • Profielfoto van Marja

  Bedankje van: Marja

  Ontvangen op: 23-08-2019
  A.s. dinsdag gaat er begonnen worden met het onkruidvrij maken van mijn tuin, ik heb hiervoor heel dankbaar! Ik zorg dat de koffie en iets lekkers klaar staat voor de mannen!
 • Profielfoto van Mohmmad

  Aanbeveling van: Mohmmad

  Ontvangen op: 15-08-2019
  Hallo ????????‍♂️ Ik vind het leuk Met mon te praten Ik heb volgende week Met haar afspraken dat hope Ik kan zij mij helpen Met taal en school Ik heb zo veel curses nodig voor mbo 3 Snelle samenvatting: “UBS Business School biedt diverse HRM opleidingen aan op verschillende niveaus. Door middel van proefcolleges helpen we onze studenten met het maken van de juiste keuzes. Tijdens het proefcollege wordt er ingegaan op de belangrijkste verschillende tussen de opleidingen. Er wordt een overzicht gegeven van de opzet en inhoud per opleiding Dit is in tokomst mij job ???????????????? Gr: Mohmmad ????????
 • Profielfoto van Nardie

  Aanbeveling van: Nardie

  Ontvangen op: 30-09-2018
  Yvonne heeft voor mij het contact met Monique verzorgt. Zij is ook een medewerkster van Het Bruisnest. Dit was een erg leuk gesprek. Deze week was het Bruisnest gesloten. Dus wordt het contact komende week voortgezet.
 • Profielfoto van Laura

  Aanbeveling van: Laura

  Ontvangen op: 22-09-2018
  Een heel warm welkom gehad bij het Bruisnest. Samen met Monique en Yvonne bekeken wat de mogelijkheden zijn, alles gaat in goed overleg. Een mooie ontmoetingsplaats met een prachtige visie, waar er oog is voor ieder zijn/haar talent!
Yvonne
100% profielsterkte

Aangesloten bij: