Nick - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 6 juni 2016

Plaats:
Purmer-Noord (Purmerend)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Nadat ik jaren werkzaam ben geweest in o.a. onderwijs en ICT, ben ik, vanwege mijn gezondheid, niet meer werkzaam en heb ik meer tijd om anderen te helpen. Ook hoop ik op die manier mijn kennissenkring die, na verhuizing naar mijn huidige woonplaats, een stuk kleiner is geworden, wat uit te breiden. Ik werk nog steeds veel met computers en help vaak gezinnen die van een minimum moeten rondkomen met goedkope reparaties en soms een computer, zodat hun kinderen online kunnen leren. Verder ben ik ook veel bezig met muziek en beschik ik over verschillende keyboards om muziek te maken en ook over de programma's en apparatuur om hier opnamen van te maken; iets waar door de school in de buurt regelmatig gebruik van wordt gemaakt.
Mijn ervaring:
Ik heb ruime ervaring in het werken met vluchtelingen (jarenlang gewerkt op verschillende AZC's en AVO's) en ook met het lesgeven aan kinderen van vluchtelingen uit verschillende landen. Hiervoor gebruikte ik zowel reguliere lesmaterialen als ook muziek, omdat muziek voor kinderen een leuke en snelle manier is om een taal en de uitspraak te leren.
Verder heb ik ook jaren gewerkt in de ICT en heb ik mijn eigen bedrijf gehad. Momenteel geef ik al lessen in Nederlands aan enkele kinderen van vluchtelingen en vang ik 2x per week een kind op wat niet terecht kan op de BSO. Dit alles met veel plezier.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Nick is eerder via deze website geholpen
 • Nick heeft eerder via deze website geholpen
 • Nick heeft 15 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Yasmin

  Bedankje van: Yasmin

  Ontvangen op: 05-04-2021
  Nick is een goed en vrinddelijk leraar voor mijn kinderen die goed helpt
 • Profielfoto van Linda

  Bedankje van: Linda

  Ontvangen op: 30-01-2021
  Lieve Nick, Je hebt mij de afgelopen maanden enorm geholpen met de opvang van de jongste en het helpen van de oudste met zijn digi-onderwijs! Zonder jou was het voor mij, de kinderen en mijn thuiswerk, ontzettend veel moeilijker geweest om deze periode door te komen. Ik heb je leren kennen als een betrouwbare hulp en een prima leshulp die gemaakte afspraken stipt na komt. Ook een extra ochtend of middag opvang was geen probleem. De kinderen zullen je, als straks de scholen weer open gaan, zeker gaan missen en ik hoop het natuurlijk niet, maar mocht het weer tot een nieuwe sluiting komen, dan hoop ik ook weer op je te kunnen rekenen. Ondanks dat je hulp aan mij via een ander kanaal tot stand is gekomen, wil ik je ook hier van harte aanbevelen en heb mij dan ook gelijk op deze site ingeschreven (en zal zodra de Coronacrisis wat is afgenomen ook zeker mijn hulp aanbieden via deze site) Nogmaals bedankt! Linda
 • Profielfoto van Marije

  Bedankje van: Marije

  Ontvangen op: 26-10-2020
  Hallo Nick, Je hebt me geweldig geholpen, je bent een geweldenaar op ICT gebied , betrouwbaar en ook nog supergezellig tijdens het samenwerken op mn herstelde laptop. Nogmaals hartelijk dank! Warme groet van Marije
 • Profielfoto van Saskia

  Bedankje van: Saskia

  Ontvangen op: 11-10-2020
  Nick heeft mij vorig jaar al eens geholpen met de wifi en de spelcomputer en heeft mijn kinderen de afgelopen maanden fantastisch geholpen met het inlopen van de achterstand die ze hadden opgelopen op school vanwege corona. In het laatste tien-minuten gesprek zei de juf dat ze weer helemaal bij zijn. Je bent wederom een reddende engel geweest Nick!
 • Profielfoto van Gerard

  Bedankje van: Gerard

  Ontvangen op: 08-09-2020
  Nick is inmiddels 2x geweest voor het geven van bijles. Hij neemt de tijd, ook voor een grapje en weet mijn zoontje op een goede en leuke manier te helpen. We gaan voorlopig door tot de herfstvakantie en kijken dan of er nog meer nodig is.
 • Profielfoto van Jeffrey

  Bedankje van: Jeffrey

  Ontvangen op: 06-09-2020
  Nick heeft mij geholpen met mijn internetprobleem. Hij heeft de kabels vervangen en het modem opnieuw aangesloten en doorgemeten en ook meteen de wifi goed gemaakt zodat mijn dochter weer met de switch kan spelen. Het duurde langer dan verwacht maar hij heeft alles toch goed weten te krijgen. Bedankt!
 • Profielfoto van Bianca

  Bedankje van: Bianca

  Ontvangen op: 22-08-2020
  Ik wil Nick hartelijk bedanken voor het niet alleen opnemen van een liedje met mijn dochters, maar ook het maken van een leuke video erbij. Mijn moeder zit momenteel in Spanje in een oranje gebied en dus kunnen we helaas niet persoonlijk bij haar verjaardag zijn. Maar ik weet zeker dat ze de video en het liedje enorm leuk gaat vinden. Mijn dochters hebben in ieder geval genoten tijdens de opname. Nogmaals bedankt Nick!
 • Profielfoto van Sandra

  Bedankje van: Sandra

  Ontvangen op: 12-08-2020
  Nick, ontzettend bedankt dat je het kinderfeestje van mijn dochter hebt kunnen redden door ons te rijden. Mijn eigen auto staat nog steeds bij de garage en hopelijk is hij deze week weer gemaakt. Zonder jouw snelle hulp was het feestje in het water gevallen en had ik met 3 verdrietige kinderen gezeten. Je bent een topper en als je een keer trek hebt in koffie dan ben je welkom!
 • Profielfoto van Petri

  Bedankje van: Petri

  Ontvangen op: 10-08-2020
  Beste Nick, Heel erg bedankt voor je hulp met alle kabel spaghetti weg te werken en aan te passen! Nu kan mijn dochtertje er niet mee aan de haal, erg fijn dat opgelost is! Leuk je te ontmoeten. Sterkte met de hitte komende week, weer een week super warm! Groetjes en wie weet tot ziens!
 • Profielfoto van Darifa

  Bedankje van: Darifa

  Ontvangen op: 10-08-2020
  Super geholpen door Nick . Beide halfhoog slapers in elkaar gezet met 34 graden buiten. Was erg warm maar hij heeft het toch even mooi geklaard. Mijn 2 kinderen hebben heerlijk geslapen in hun nieuwe bed en zijn nu ook hun kamers niet uit te krijgen. Heel erg bedankt Nick
Vorige 1 2
Nick
100% profielsterkte