Kathinka - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 22 juli 2016

Plaats:
Charlois (Rotterdam)
Even voorstellen:
Mijn naam is Kathinka en ik ben getrouwd en moeder van een jongen en een meisje. Mijn hobby’s zijn leuke dingen ondernemen met mijn gezin en verder tennis, lezen, films kijken en handwerken. Verder ben ik als teamleidster Welzijn werkzaam bij Leliezorggroep op de locaties Slingedael en Tussendael.
Mijn functie bestaat uit twee aspecten waaronder het coachen van mijn team en zorgen dat zij de materialen en middelen krijgen om hun werk te kunnen doen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de vrijwilligers. Mijn team organiseert het verenigingsleven voor de bewoners. Hierbij kun je denken aan activiteiten zoals zwemmen, bingo, artiesten, biljarten, vissen en dergelijke.
Het andere aspect is het vrijwilligerswerk. Hieronder vallen het vinden en binden van vrijwilligers. Je kunt hierbij denken aan het uitzetten van vacatures en zorgen dat het vrijwilligersbeleid nageleefd wordt op de locaties en zorgdragen dat vrijwilligers ingeschreven worden en een reiskostenvergoeding ontvangen.
Door met mijn team bedankavonden te organiseren, te luisteren en waardering uit te spreken betreffende het vrijwilligerswerk hopen we vrijwilligers te binden
Verder bekijk ik welke scholingen er voor de vrijwilligers nodig zijn om het vrijwilligerswerk goed te kunnen uitoefenen op de locaties en laat ontwikkelen.
Mijn ervaring:
Ik ben momenteel 14 jaar werkzaam bij Leliezorggroep. Ik ben begonnen als eerste verantwoordelijke activiteitenbegeleidster, hieruit ben ik mij verder gaan ontwikkelen en heb ik verschillende functies bekleed binnen Slingedael.
Voor deze loopbaan heb ik bij Stichting zorgcompas gewerkt, de Rustenburg. Van hieruit werd ik gedetacheerd bij verzorgingstehuizen om medewerkers op de substitutie projecten te ondersteunen, begeleiden en scholing te bieden in hun zorg naar de dementerende bewoners.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
  • Kathinka is eerder via deze website geholpen
  • Kathinka heeft 1 aanbeveling ontvangen

1 2 Volgende
Kathinka
90% profielsterkte