Evita - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 24 augustus 2016

Plaats:
Noord (Rotterdam)
Even voorstellen:
Ik ben werkzaam als vrijwilligerscoördinator voor Home-Start, uitgevoerd door de stichting Humanitas. Samen met 2 andere collega's werken wij met veel plezier voor ons kantoor aan het Eudokiaplein, waar we het noorden van Rotterdam bedienen. Dat wil zeggen; Delfshaven, Centrum, Noord, Kralingen Crooswijk, Hillegersberg, Schiebroek, Overschie en Pernis. De andere gebieden van Rotterdam worden bediend door onze collega's van ons kantoor in Rotterdam Zuid.
Mijn ervaring:
Ik werk nu ruim 10 jaar voor Home-Start en doe dat nog steeds met heel veel plezier. Voor een groot deel wordt dat plezier veroorzaakt doordat ik zie, dat wat onze vrijwilligers voor de gezinnen betekenen, zó ontzettend fijn en helpend blijkt te zijn, zowel voor de gezinnen als vaak ook voor de vrijwilligers, die er veel voldoening en plezier uit halen.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
 • Evita is eerder via deze website geholpen
 • Evita heeft eerder via deze website geholpen
 • Evita heeft 4 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Chantal

  Aanbeveling van: Chantal

  Ontvangen op: 08-07-2021
  Fijn contact en een super leuk project!!! <3
 • Profielfoto van Naomi

  Aanbeveling van: Naomi

  Ontvangen op: 21-05-2019
  Wat een super lieve vrouw, het hele team is lief motiverend en gezellig. Werd met open armen ontvangen en alles werd op een leuke actieve manier uitgelegd. Ik ben super enthousiast en kan niet wachten om te beginnen. Top organisatie
 • Profielfoto van Sharon

  Aanbeveling van: Sharon

  Ontvangen op: 30-01-2019
  Ik zou Evita en de organisatie waar zij voor werkt van harte aanbevelen. Het werk wat zij doen is van groot belang voor onze samenleving en de sfeer die zij uitstralen is er een van oprechte betrokkenheid in het wel en wee van de personen die zij hulp bieden. Meer vrijwilligers zijn altijd welkom dus ik hoop dat meer mensen zich willen melden.
 • Profielfoto van Net

  Aanbeveling van: Net

  Ontvangen op: 29-01-2018
  Prima en snel contact.
Evita
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Humanitas Home Start Rotterdam