Elisabeth - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 14 februari 2017

Plaats:
Rotterdam Centrum (Rotterdam)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Bij Samen 010 werk ik als coördinator voor het project Serve the City Rotterdam. Jaarlijks hebben wij twee acties: de Serve the City Hemelvaartsactie en de Benefietactie Sint voor Kint.

Sint voor Kint heeft als doel geld op te halen voor Rotterdamse gezinnen met een krappe beurs. We nodigen groepen uit om sponsoracties te organiseren en werven aanvullend geld bij fondsen en bedrijven. Van de opbrengst geven we de ouders rond Sinterklaas een bon van de speelgoedwinkel, zodat ze zelf een cadeau kunnen kopen voor hun kinderen.
Mijn ervaring:
Doe samen met je vrienden, buren, sportclub, jeugdgroep of collega’s mee met onze benefietactie Sint voor Kint.

Organiseer bijvoorbeeld een kleine sponsoractie bij jou thuis: nodig je vrienden, kennissen of buren uit voor een gezellige maaltijd of creatieve workshop, doe een actie op de sportclub of maak er een pannenkoekenfeest van.

Ga de buurt in en verzamel alle lege statiegeldflessen, doe een heitje voor karweitje of organiseer een leuke verkoopactie van taart, koek, chocoladeletters, kruidnootjes, pepernoten of andere lekkernij.

Vraag een bijdrage voor de activiteit en combineer zo gezelligheid en plezier met het goede doel!

Of kom in beweging op zaterdag 9 november om 15:00 uur met de 5 km sponsorloop rondom de Kralingse Plas. Ook kinderen kunnen meedoen met deze sponsorloop! Voor de kinderen is er een speciale ronde uitgezet en zijn er na afloop pannenkoeken en kunnen ze zich laten schminken.

Geef Rotterdamse kinderen in armoede en hun gezinnen een blijvende, positieve en vreugdevolle herinnering. Maak je gift vóór 20 november over op NL81 INGB 0000 5434 11 t.n.v. Stichting Samen 010 o.v.v. Sint voor Kint.

Of doneer eenvoudig met iDeal via www.samen010.nl/doneer/doneren
Kies het project ‘Benefietactie Sint voor Kint’ en het te doneren bedrag.

Meer info op www.sintvoorkint.nl.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
  • Elisabeth is eerder via deze website geholpen

Elisabeth
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
Samen 010
Samen 010
Rotterdam