Direct naar de inhoud van deze pagina

Monique - Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 20 maart 2017

Plaats:
Egmond aan Zee (Bergen (NH.))
Even voorstellen:
In mijn functie als zorg coördinator van ‘tHuis Lioba ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Dit doe ik natuurlijk niet alleen maar met een collega zorg coördinator en een fijn team van vrijwilligers en medewerkers. Met elkaar zorgen we voor een hartelijke, warme sfeer.
We proberen zoveel mogelijk zorg op maat te leveren. Achter de schermen ben ik druk met de dienstlijst, opleiden en aannemen van nieuwe vrijwilligers, verzorgen van de trainingen en deskundigheidsbevordering, intake gesprekken met toekomstige gasten en het regelen en coördineren van de zorg.
Onze vrijwilligers nemen een heel belangrijke plaats in. Tijdens diensten van 4 uur begeleiden zij de gasten op allerlei manieren tijdens hun verblijf en bieden praktische zorg in de vorm van verzorgen van maaltijden, de was, boodschappen en huishoudelijk werk, een fijn gesprekje, een voet/hand massage etc.
Dit doen ze in sommige diensten alleen, maar ook vaak met een collega vrijwilliger. Gedurende de dag is ook altijd een zorg coördinator aanwezig.. Wij hebben de (eind) verantwoordelijkheid, werken mee als nodig en zorgen voor de randvoorwaarden.
Mijn ervaring:
Ik ben BIG geregistreerd verpleegkundige en ben mijn loopbaan gestart als A-verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis.
Daarna heb ik vele omzwervingen gemaakt; van bejaardenzorg naar coachen en begeleiden van mensen met een trauma.
En nu sinds 1-1-2017 werkzaam bij 'tHuis Lioba.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Alkmaarvoorelkaar
  • Monique is eerder via deze website geholpen

Monique
90% profielsterkte

Aangesloten bij: