Direct naar de inhoud van deze pagina

Frans - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 16 mei 2017

Plaats:
Zaandam
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; we hebben ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: 'Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.'
Mijn ervaring:
In de Zaanstreek, d.w.z. Zaanstad, Oostzaan en Wormerland, zijn wij met bijna 200 vrijwilligers actief in verschillende projecten.
Onze hulp kost niks en is tijdelijk en gelijkwaardig. Onze vrijwilligers staan naast hun deelnemers, nooit erboven. Ze bieden praktische hulp, tips, vriendschap en gezelschap.
De activiteiten van de afdeling Zaanstreek zijn Thuisadministratie, Financieel café, Vriendschappelijk huisbezoek, Steun bij rouw en verlies, Levensboek, Kindervakantieweken en Begeleide Omgangsregeling voor kinderen bij scheiding.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zaankantersvoorelkaar
  • Frans is eerder via deze website geholpen

Frans
100% profielsterkte

Aangesloten bij:

Humanitas

Humanitas
Nederland, Amsterdam

Bekijk profiel