Frans - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 4 okt. 2013

Plaats:
Vlijmen (Heusden)
Even voorstellen:
Wij zijn een stijldansclub voor 50 + en oefenen elke donderdagmiddag in Vlijmen. Enkele clubleden gaan vaak mee op tournee door het land om in zorginstellingen en buurthuizen de mensen op een dansante en muzikale manier te vermaken. Bewegen en dansen op muziek is gezond en geeft je kracht, vreugde en levenslust. Het is de bedoeling om mee te doen met het dansen en niet de middag zittend over je heen te laten komen.
Denk je dat dit (nog) niet Coronaveilig is dan is de Tele Jukebox een alternatief. Een leudsprekende telefooncentrale met meer dan 800 muziekjes. Deelnemers mogen zelf een liedje uitzoeken en het nummer draaien. Leuk om iets te doen met muziek. Een Coronaveilige polonaise moet kunnen. Alle arrangementen zijn gratis, behalve de autokosten vanuit Vlijmen / Drunen.
Mijn ervaring:
Reeds enkele jaren ervaring door regelmatig leiden van matinees in zorgcentra. Omgang met PG en met somatiek zijn we zo langzamerhand ervaringdeskundige in. Dansen met partners in rolstoelen of met rollators kunnen we ook.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Frans is eerder via deze website geholpen
  • Frans heeft eerder via deze website geholpen
  • Frans heeft 2 bedankjes ontvangen

Frans
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Dansclub Power of Love