Nicole - Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 12 maart 2018

Plaats:
Etten-Leur
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Zelf altijd actief geweest als vrijwilliger in verschillende rollen op de basisschool van mijn kinderen. Nu zij allemaal op de middelbare en MBO zitten doe ik dit niet meer. Nu nog vrijwilliger bij de voetbalvereniging.Ik hou van hardlopen in de buitenlucht, gezellige etentjes met vrienden, concerten.
Mijn ervaring:
Enige jaren werkzaam geweest bij de VoorleesExpress in Breda, in 2018 gestart met de VoorleesExpress in Etten-Leur. En in 2019 de VoorleesExpress in Zundert opgestart. Binnen verschillende functies heb ik vaak gewerkt met vrijwilligers. Enorm onder de indruk van hoe mensen zich vrijwillig inzetten voor een ander.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Etten-leurvoorelkaar
 • Nicole is eerder via deze website geholpen
 • Nicole heeft 2 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Carola

  Aanbeveling van: Carola

  Ontvangen op: 18-06-2019
  Nicole is een zeer gedreven en aardig iemand. Ze heeft alles heel goed uitgelegd. Maar helaas denk ik dat het niet is wat ik ervan had gehoopt. Dat ligt niet aan haar.
 • Profielfoto van Chantal

  Aanbeveling van: Chantal

  Ontvangen op: 10-01-2019
  Door Nicole ben ik aangenomen als voorlezer bij de VoorleesExpress, waar ik ontzettend veel energie en plezier in heb. Nicole is enthousiast, spontaan, georganiseerd en staat altijd klaar als coördinator met goede begeleiding. Nu is ze o.a. bezig met de opstart van VoorleesExpress Zundert. Dit zal net als Etten-Leur vast ook een succes worden.
Nicole
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
Surplus
Surplus
Etten-leur