Tim - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 20 maart 2018

Plaats:
Lopik, Benschop en Polsbroek (Lopik)
Even voorstellen:
Hoi,
Ik ben Tim, 26 jaar en woonachtig in de prachtige gemeente Lopik. Opgegroeid op een boerderij met ondertussen een mini-camping en ik houd van het buitenleven en klusjes doen (al dan niet boerderij/camping gerelateerd). Ik heb de lichamelijke beperking Cerebrale Parese, maar dit houd mij niet tegen om mee te draaien in de maatschappij (lees hieronder maar). Ook in mijn werk ben ik gewoon een volwaardig lid.

Op het gebied van opleiding vanuit speciaal onderwijs VMBO doorgestroomd naar regulier onderwijs HAVO om vervolgens werktuigbouwkunde te studeren aan de Hogeschool Utrecht.
In 2014 heb ik dit leer-/studietraject succesvol afgerond en ben ik gaan werken als CAD-Engineer in de buurt. Dit gaat nog altijd goed en dat hoop ik nog lang zo te houden. Hiervoor moet ik wel wat gaan veranderen heb ik intussen gemerkt.

Door omstandigheden zijn en voor mij minder (buiten)klussen te doen. Meer tijd voor jezelf zou je zeggen, maar juist die klusjes en dingetjes gaven mij mijn afleiding en zeker wanneer je voor je werk al dagen achter de PC zit wil je je afleiding zoeken in de zin van hobbymatige klussen in de buitenlucht, sport of onder de mensen (dingen doen zonder PC). Wanneer je (ik) geen vrijetijdsbezigheden hebt ga je (ik) denken en malen, dan gaat het fout!

Maar ja, ga maar eens naar een gelegenheid en zoek maar eens gezelschap buiten de deur (hopelijk toch ooit die vriendin) zonder al te veel beroep te hoeven doen op familie wanneer je niet zomaar in de auto of op de fiets weg kan. Daarbij heb ik van mijzelf gemerkt dat het contact leggen (zeker op vriendin/relatieniveau) toch niet zo gemakkelijk gaat als je (ik) zou denken. Je (ik) ben toch anders en als iemand de keuze had tussen mij en die ander zonder beperking .....
Via deze weg hoop ik daarom toch een drempel te overwinnen en door bezig te zijn met/bij andere mensen denk ik dat het in mijn geval toch eerder tot contact komt dan wanneer ik dit zou proberen in uitgaansgelegenheden o.i.d.
Mijn ervaring:
Ik heb 4 jaar ervaring als CAD-Engineer (wat niet wil zeggen dat ik meer verstand heb van computers) waardoor ik aardig wat weet over 2D en 3D modelleren en tekenen.
Thuis kan ik dit ook doen en heb ik dit uitgebreid met 3D-printen, dus als u een vervangend onderdeel of ander hulpstuk nodig heeft..... Maar zoals gezegd: Na een dag computerwerk gaat je (mijn) hoofd daar steeds minder naar staan in je vrije tijd.
In de vrije tijd in het verleden heel wat straatwerk gedaan op het eigen erf in verschillende verbanden voor zowel sier als functionele bestratingen incl. afwerking door op maar knippen.
De (moes)tuin bijhouden door zaaien, onkruit wieden, oogsten, maaien, snoeien, etc. is iets wat ik gedaan heb/doe. Boeren klusjes met de trekker op eigen erf/land. De camping bijhouden door deze wekelijks te maaien, boompjes (bij)planten/bijhouden of anders aangeven/zeggen dat er nog iets moet gebeuren (als ik dit niet zelf kan). Gasten voor de camping ontvangen of helpen bij vragen of moeilijkheden.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Tim heeft eerder via deze website geholpen
 • Tim heeft 1 bedankje ontvangen

 • Profielfoto van Ilza

  Bedankje van: Ilza

  Ontvangen op: 07-10-2018
  Tim en ik hebben gister (06-10-2018) Samen mijn tuin gedaan. De tuin ziet er weer mooi uit en kan er weer even tegen. Super bedankt Tim.
Tim
90% profielsterkte