Vincent - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 16 mei 2018

Plaats:
Bovenmaten (Huizen)
Even voorstellen:
Mijn naam is Vincent Ohlrichs, ik ben 49 jaar. Ik ben geboren met deze uitdaging: ik heb last van spasticiteit doordat ik te vroeg geboren ben en dat betekent dat ik geholpen moet worden met dagelijkse dingen zoals aankleden en eten. Ook tijdens mijn verschillende werkzaamheden voor de gemeente Huizen en de LFB in Hilversum.
Maar ik bén niet mijn beperking, ik héb mijn beperking. En dat betekent dat ik alles uit het leven haal wat ik kan en kijk naar mijn mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Want alles is mogelijk als je maar wilt, met soms een beetje hulp.
Ik ben een vrolijk en opgewekt persoon met veel humor.
Mijn ervaring:
Ik ben ervaringsdeskundige in het leven met een uitdaging; dat gebruik in in mijn huidige werk voor de gemeente Huizen en de LFB. De LFB is een vereniging door en voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast heb ik ervaring in het opzetten van cursussen en het geven van workshops en presentaties, en word ik uitgenodigd als (online) spreker, zoals op een groot congres voor zorgmedewerkers.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Huizenvoorelkaar
 • Vincent is eerder via deze website geholpen
 • Vincent heeft 1 aanbeveling ontvangen

 • Profielfoto van Alie

  Aanbeveling van: Alie

  Ontvangen op: 25-02-2019
  Helaas kon ik niet voldoen aan de vraag van Vincent, maar ik denk dat er vast ergens een vrijwilligeris die dat wel kan . Voor was het omgaan met de computer aanleiding om te reageren.Maar helaas voor mij teveel uren . Vriendelijke groet Alie
Vincent
90% profielsterkte