Derya - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 18 mei 2018

Plaats:
Overvecht (Utrecht)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Handjehelpen: gewoon doen!
Als vrijwilliger bij Handjehelpen help je kinderen en volwassenen met een beperking bij hen thuis. Met een paar uurtjes hulp maak je al een wereld van verschil!
Al bijna 40 jaar zorgt Handjehelpen voor een passende koppeling. De hulp wordt één op één gegeven. Ons streven is om mensen voor een wat langere periode aan elkaar te koppelen. En als je als vrijwilliger iets doet wat je zelf ook leuk vindt, voelt het niet eens als vrijwilligerswerk. Ga dus eens gezellig op de koffie bij iemand die eenzaam is, leer een kindje met een beperking vriendjes maken in de buurt of ga wandelen, fietsen of sporten met iemand die vanwege zijn of haar beperking een steuntje nodig heeft!
Bij Handjehelpen weten we altijd iemand bij jou om de hoek te vinden waar jij een maatje voor kunt zijn. Kijk voor onze vacatures op: www.handjehelpen.nl
Heb je geen ervaring met mensen met een beperking, dan is dat geen probleem. We kijken naar een vraag die bij je past. Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod te volgen. En een vrijblijvend gesprek met een coördinator van Handjehelpen is altijd mogelijk. We hopen van je te horen.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Derya is eerder via deze website geholpen

Derya
95% profielsterkte
Aangesloten bij:
Handjehelpen
Handjehelpen
Utrecht