Esmée - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 2 juni 2018

Plaats:
Etten-Leur
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben net afgestudeerd als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg en nu aan de slag als marketing, communicatie en productie medewerker bij een theaterwerkplaats voor mensen met een beperking.
Ik volg een opleiding tot medium, volg een citytrainers cultuur cursus, zit in het bestuur van een stichting waarbij we activiteiten organiseren voor mensen met een beperking, doe mee aan een actie onderzoek met chronisch zieke jongeren, ik was finalist Miss Beauty of Noord-Brabant en ik doe af en toe wat modellenwerk.
In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, kijk ik serie, wandel ik met m’n hond, doe ik aan theater, dans ik Afro&Dancehall, leg ik tarot kaarten, ben ik begonnen met astrologie en zie ik zo af en toe wat vrienden.
Mijn ervaring:
Ik heb ervaring met mensen die een verstandelijke beperking hebben en vind dit een hele leuke doelgroep om mee te werken.
Ik heb gestudeerd voor persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg en werk nu als marketing- en communicatie medewerker bij een theaterwerkplaats voor mensen met een beperking.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Etten-leurvoorelkaar
  • Esmée is eerder via deze website geholpen

Esmée
100% profielsterkte