Petra - Vrager namens organisatie

Lid sinds: 7 juni 2018

Plaats:
Fokkesteeg (Nieuwegein)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Het idee van Travel2Connect ontstond nadat ik 10 jaar lang met veel passie werkte als vrijwilliger en voorzitter van stichting Future for Young People; www.futureforyoungpeople.nl. Samen met vrienden en twee Gambiaanse samenwerkingspartners realiseerden we een viertal projecten voor de kansarme bevolking van Gambia. Met Travel2Connect wil ik bewustwording creëren voor zowel de lokale bevolking als voor de reiziger. Dit wil ik doen door het delen van wederzijdse kennis en ervaringen door middel van vrijwilligerswerk op een praktische manier.
Mijn ervaring:
In Gambia organiseerde ik kennismakingsreizen voor toeristen en begeleid ik al een aantal jaar vrijwilligers en stagiaires uit Nederland en Belgie.
Door deze ervaring ontdekte ik dat het leven met de lokale bevolking van zo dichtbij een andere mindset opent voor de deelnemers. Een mindset waarbij in een wereld van verdeeldheid begrip ontstaat voor een andere cultuur.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Veldhovenvoorelkaar
  • Petra is eerder via deze website geholpen
  • Petra heeft één aanbeveling ontvangen

Afbeelding over Verrijk je leven; ga naar Gambia!
Nieuwegein

Verrijk je leven; ga naar Gambia!

Travel2Connect

Maak 't verschil in een ontwikkelingsland zoals Gambia, bijvoorbeeld als (vak)docent, onderwijsassistent, medewerker kinderopvang, z...

Petra
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
Travel2Connect
Travel2Connect
Nieuwegein