Lea - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 5 september 2018

Plaats:
Horst (Horst aan de Maas)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Beste mensen,
Ik ben contactpersoon voor Proteion Welzijn in de plaatsen Sevenum, Kronenberg, America, Griendtsveen en Evertsoord. Mijn ervaring als verpleegkundige en als zorgtrajectbegeleider zet ik in om mensen thuis te helpen een vrijwilliger te vinden voor uiteenlopende vragen. Daarom wil ik via deze weg aandacht vragen of u de vrijwilliger bent die wij zoeken?
Wilt u graag iets voor iemand met een chronische ziekte of met een beperking betekenen? Bent u minimaal eenmaal per 2 weken 2 uur beschikbaar? Overweeg dan eens om vrijwilliger te worden.
Doel is om hulp te bieden aan mensen in de thuissituatie die het nodig hebben door het inzetten van een vaste vrijwilliger. De hulp kan onder meer bestaan uit een wandeling maken, een spelletje, een goed gesprek of het bieden van een luisterend oor.
Er zijn geen specifieke eisen gesteld aan leeftijd, opleidingsniveau of ervaring. Belangrijker is dat u discreet bent, afspraken nakomt en dat u zich kunt verplaatsen in een ander.
Zijn er nog vragen naar aanleiding van dit bericht neem gerust contact met me op via telefoonnummer 06-50859774.
Mijn ervaring:
Verpleegkundige
Gezondheidsconsulent
Zorgtrajectbegeleider

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Horstaandemaasvoorelkaar
  • Lea is eerder via deze website geholpen

  • Profielfoto van Lea

    Begeleiding en chauffeur

    Geplaatst door Lea
    Jonge vrouw van 28 jaar heeft hulp nodig om naar Well te gaan voor revalidatie. Mevrouw had op 22-jarige leeftijd een hersentumor en ten gevolge van de operatie zijn er allerlei zichtbare en onzicht... Lees meer
Lea
100% profielsterkte