Caro - Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 6 september 2018

Plaats:
Haarlemmerhoutkwartier (Haarlem)
Even voorstellen:
Ik ben een enthousiaste activiteitenbegeleidster en vrijwilligerscoördinator in woonzorgcentrum Spaar en Hout en de kleinschalige woonlocatie Tussenhout in Haarlem. Ik zet me in om de dagen van onze bewoners een beetje mooier te maken. Het contact, een glimlach en reacties van bewoners maken mij blij. Samen bereiken we echter meer. Daarom ben ik via deze site op zoek naar jouw hulp!
Mijn ervaring:
Ik werk al meer dan 25 jaar in de zorg. Ik heb een achtergrond als muziektherapeut in de psychiatrie. Ik heb een afgeronde opleiding rouw- en verliesbegeleiding en begeleidde mensen met kanker. Nu ben ik alweer bijna 10 jaar werkzaam in de ouderenzorg. Met veel voldoening probeer ik de dagen van mensen met dementie een beetje mooier te maken.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemvoorelkaar
 • Caro is eerder via deze website geholpen
 • Caro heeft 4 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Jo

  Aanbeveling van: Jo

  Ontvangen op: 06-10-2020
  Ging goed met Caro en ik ga in over 2 weken beginnen!
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbeveling van: Astrid

  Ontvangen op: 06-01-2020
  Via Caro ben ik op een hele mooie plek terecht gekomen waar ik met veel plezier elke week een paar uurtjes meehelp. Wat ik erg gewaardeerd heb, is de tijd die ze nam om me wegwijs te maken en in te werken.
 • Profielfoto van Marijn

  Aanbeveling van: Marijn

  Ontvangen op: 23-12-2019
  Afgelopen zondag heb ik voor het eerst via Haarlemvoorelkaar geholpen! Het contact met Caro was erg fijn en snel. De collega's van Caro op locatie waren allemaal op de hoogte van mijn komst, enorm positief en dankbaar. Zeer attent bedankje aan het eind ontvangen. Graag tot een volgende keer!
 • Profielfoto van Atef

  Aanbeveling van: Atef

  Ontvangen op: 20-06-2019
  Ik heb afsbraak volgende week.
Caro
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Stichting Pro Senectute, Spaar en Hout