Direct naar de inhoud van deze pagina

Ton - Hulpaanbieder

Lid sinds: 19 oktober 2018

Plaats:
Vrachelen (Oosterhout NB)
Even voorstellen:
Ik ben geboren op 6-9-1942 in Rotterdam. Na mijn diploma HBS-B heb ik een HBO-opleiding in Informatica gevolgd. Gewerkt bij de AMRO-bank, Gemeentelijk Rekencentrum Rotterdam, softwarehuizen BSO/Origin en CMG.
Ik ben 2x getrouwd geweest. Mijn eerste vrouw is in 1995 overleden aan kanker, net 50 jaar oud. Mijn tweede vrouw en ik zijn eind 2008 uit elkaar gegaan. Sindsdien woon ik alleen in de Vlinder-vallei in Oosterhout. Ik heb één dochter, 51 jaar, woonachtig in Roosendaal, en twee kleinkinderen, resp. 21 en 17 jaar oud.
Na vele jaren tafeltennis, badminton en tennis sport ik nog steeds vrij intensief: dynamic tennis (2x p.week); maar fietsen, wandelen en fitness zijn echt niet aan mij besteed!
Mijn ervaring:
Ik heb in mijn werk o.a. ervaring als secretaris van diverse IT-projectgroepen, dus tijdgebonden. Ik heb 6 jaar verschillende (basis-) computercursussen gegeven aan senioren in Roosendaal, en later ook nog een jaar in Oosterhout. Ik ben secretaris geweest van 2 huurdersverenigingen in Roosendaal, plus het overkoepelende huurdersplatform, en later ook nog een soortgelijke functie in Oosterhout, bij Cires/ Thuisvester. Ook secretaris geweest van de sportvereniging L&S in Oosterhout en eerder ook van de bewonersvereniging van het Landkaartje (mijn straat). Ik ben taalvaardig en uiteraard ook vaardig met de computer (alles met Windows) en ik help af en toe buren en kennissen met het oplossen van hun computerproblemen.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Oosterhoutvoorelkaar
  • Ton heeft eerder via deze website geholpen

Ton
90% profielsterkte