Sabine - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 23 okt. 2018

Plaats:
Berkum (Zwolle)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Heeft u een vraag over de opvoeding of ontwikkeling van uw kind? Over (zelfstandig) wonen of samenleven met iemand met een beperking? Leren en werken? Of bijvoorbeeld over regels en geldzaken?

Wilt u graag dat iemand met u meegaat naar een gesprek, met de gemeente, het Wmo-loket, of bijvoorbeeld het UWV? Dat iemand u helpt bij het doen van een aanvraag? Samen met u bekijkt welke mogelijkheden er voor u zijn in wet- en regelgeving? Met u op zoek gaat naar passende zorg, een zorgorganisatie of u ondersteunt bij ontevredenheid? Of gewoon iemand die alles eens samen met u op een rijtje zet, en vanuit uw belang bekijkt welke mogelijkheden er zijn in uw situatie?

Voor iedereen
Voor al dit soort vragen kunt u bij MEE terecht. Op alle gebieden en voor alle leeftijden. Voor uzelf of voor iemand in uw omgeving. Het is fijn als er iemand is die u op weg kan helpen met informatie of advies. Of die samen met u kijkt wat er nodig is om verder te komen. Iemand die de weg kent. En die altijd vanuit uw belang meekijkt. Dit heet onafhankelijke cliëntondersteuning. Iedereen heeft hier recht op. Gratis en zonder doorverwijzing. Dit staat in de wet.

De cliëntondersteuners van MEE weten veel over leven met beperkingen. (Licht) verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperkingen. Maar ook chronische ziekten, niet-aangeboren hersenletsel of bijvoorbeeld autisme. Ook ouderen of bijvoorbeeld mensen met psychische klachten kunnen bij hen terecht.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Sabine is eerder via deze website geholpen
 • Sabine heeft één aanbeveling ontvangen

 • Profielfoto van Mohammed

  Aanbeveling van: Mohammed

  Ontvangen op: 27-06-2019
  Ik vind het wel prettig site voor elkaar in de plaats van dat Poespas.
Sabine
70% profielsterkte
Aangesloten bij:
MEE Samen
MEE Samen
Zwolle