Diverz - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 31 mrt. 2014

Plaats:
Walburg (Zwijndrecht)
Even voorstellen:
Welzijn en leefbare wijken voor iedereen in Zwijndrecht. Dat is waar Diverz zich iedere dag met passie, energie en enthousiasme voor inzet. De overheid doet daarvoor een beroep op de inwoners zelf en op hun omgeving. Samen met inwoners, vrijwilligers en andere professionele (hulpverlenende) organisaties versterkt Diverz de eigen kracht van inwoners en draagt de organisatie bij aan de zelfredzaamheid. De organisatie doet dit verbindend, klantgericht en ondernemend.

Diverz heeft zich de afgelopen jaren sterk gemaakt voor mensen met seksuele verschillen. Om die reden is Diverz als welzijnsorganisatie officieel gekwalificeerd met de Roze Loper. Dit betekent dat alle medewerkers, vrijwilligers en bezoekers LHBTI vriendelijk zijn in woord en gedrag.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Zwijndrechtvoorelkaar
 • Diverz is eerder via deze website geholpen
 • Diverz heeft 5 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Mathijs

  Aanbeveling van: Mathijs

  Ontvangen op: 08-08-2021
  .
 • Profielfoto van Gijsbertus

  Aanbeveling van: Gijsbertus

  Ontvangen op: 08-07-2021
  Ik ontving een mailtje van Diverz, naar aanleiding van mijn profiel. Het contact verliep met een mengeling van enthousiasme en warmte richting mij en de mensen die geholpen moeten worden. Er wordt heel rustig uitgelegd hoe de organisatie werkt, . Tevens werd ik begeleid bij mijn eerste contact, met de persoon die ik ga helpen. Het gaf mij een warm en vertrouwd gevoel, echt voor elkaar
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbeveling van: Marianne

  Ontvangen op: 19-05-2021
  Ik heb een ontzettend leuk gesprek gehad met Dieuwke. Het voelde meteen goed. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.
 • Profielfoto van Corrie

  Aanbeveling van: Corrie

  Ontvangen op: 10-06-2020
  Heb volgende week dinsdag een afspraak.
 • Profielfoto van Corry

  Aanbeveling van: Corry

  Ontvangen op: 02-12-2017
  Erg leuk om als vrijwilliger werkzaam te zijn bij SWOZ. Het is alweer even geleden dat ik hartelijk ontvangen ben bij het activiteiten centrum "Nederburgh " in Zwijndrecht door Marianne. Graag bezorgen we ouderen een fijne feestdag dmv een brunch of een etentje zodat zij niet alleen hoeven te zitten met de kerst/pasen/ Sinterklaas/Pinksteren/etc. Ook worden er leuke activiteiten voor de ouderen bedacht zoals de buren dag/ haloweenbrunch met kinderen etc. Met een leuke groep vrijwilligers, iets voor een ander betekenen is priceless. Met vriendelijke groet: Corry van den Brink Uit Dordrecht
Diverz
85% profielsterkte
Aangesloten bij:
Diverz
Diverz
Zwijndrecht