Wietske - Hulpaanbieder

Lid sinds: 4 december 2018

Plaats:
Oud-Noord (Tilburg)
Even voorstellen:
Hallo,
Ik ben Wietske, 18 jaar en ik studeer sinds kort in Tilburg. Ik zou graag andere mensen willen helpen of gezelschap willen geven.
Mijn ervaring:
Ik heb ruime ervaring in de horeca (bediening) en als oppas.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Wietske heeft eerder via deze website geholpen
 • Wietske heeft 2 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Gea

  Bedankje van: Gea

  Ontvangen op: 05-06-2020
  Wietske, aanvankelijk ondanks dat je inmiddels met medische problemen zit en geen hulp kunt bieden,maar je toch nog als hulpaanbieder stond (en nog steeds staat )ingeschreven hier, raakten we leuk via t mailen hier aan de praat. Vandaar de op n gegeven moment vraag of je t leuk vond persoonlijk contact te hebben en op de koffie wilde komen,omdat alles stil lag bij je ivm corona maatregelen ... Toen ik nog even herinnerde aan onze afspraak de avond vantevoren,kreeg ik te horen niet doorging want n afspraak in t Ziekenhuis...Jammer niets hoorde waardoor ik n andere afspraak had kunnen maken met iemand anders.. Echter mijn vraag later of we n andere afspraak nog zouden maken evenals andere vragen/berichten werden genegeerd.Mijn zorg dat er misschien iets ernstigs aan de hand was maakte dat ik toch maar eens de telefoon pakte om te kijken of t wel goed ging met je. Helaas werd ik weggedrukt en daarna een voicemail... Ik hoop dat je dit bij andere mensen zo in de toekomst niet doet,want ik moet zeggen dat ik dit toch wel een pijnlijke frustrerende ervaring is op deze manier. Het ga je goed.
 • Profielfoto van Marla

  Bedankje van: Marla

  Ontvangen op: 07-06-2019
  Tot nu goed bevallen. Is nog maar kort maar het gevoel erbij is goed. Hopelijk kan mijn cliënt er nog lang profijt van hebben. Fijn dat er nog zulke mensen bestaan die dit voor een ander willen doen.
Wietske
90% profielsterkte