Peter - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 15 december 2018

Plaats:
Nijmegen-Oud-West (Nijmegen)
Even voorstellen:
Mijn naam is Peter en ik ben gelukkig getrouwd, heb een klein hondje, waar ik graag mee ga wandelen en woon al zo'n dertig jaar in Nijmegen. Ik lees graag boeken, literatuur maar ook over techniek en de toekomst, over klimaatverandering en over manieren om de wereld beter te maken.
Als Corona het weer toestaat ga ik graag sporten, drie keer in de week.en af en toe naar de sauna. Soms maak ik een lange wandeling in de mooie omgeving van Nijmegen.
Mijn ervaring:
Ik ben software-ontwikkelaar en heb gewerkt voor onder andere een softwareleverancier in de zorg. Vanaf januari 2021 doe ik dit werk binnen het domein van de logistiek.
Ook heb ik een aantal jaren ervaring als boekhouder, en daarvoor als redactielid van een nieuwsblad. Als vrijwilliger heb ik mensen geholpen met vervoer en met taal.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Peter heeft eerder via deze website geholpen
 • Peter heeft 3 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Po

  Bedankje van: Po

  Ontvangen op: 03-07-2021
  Ik wil Peter bedanken, want hij heeft de tijd en de moeite genomen om te kijken of hij aan mijn hulpvraag kon voldoen. We hebben dit via contact in de berichten kunnen uitvogelen. Helaas was hij niet in de mogelijkheid om mij te helpen. Het contact was kort en krachtig. Via de berichten kan ik al merken dat Peter erg vriendelijk en behulpzaam is.
 • Profielfoto van Hetty

  Bedankje van: Hetty

  Ontvangen op: 25-10-2019
  Graag wil ik Peter bedanken voor zijn spontane aanbod om mij af en toe naar het ziekenhuis te brengen. Dank je wel!!
 • Profielfoto van Anne

  Bedankje van: Anne

  Ontvangen op: 12-02-2019
  Hartelijk bedankt voor je hulp! Los van dat ik erg blij was met de praktische hulp, vond ik het ook heel gezellig :) Ook was ik blij met je input. Groetjes, Anne
Peter
90% profielsterkte