Jos - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 14 jan. 2019

Plaats:
Noord (Rotterdam)

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
  • Jos heeft eerder via deze website geholpen
  • Jos heeft 4 bedankjes ontvangen

  • Profielfoto van Emma

    Bedankje van: Emma

    Ontvangen op: 29-01-2023
    Jos heeft al een aantal keren bij mij geholpen bij vragen. We kennen elkaar dus een beetje, en hebben iedere keer weer een gezellige middag. Dit keer heeft Jos me in 3 fases geholpen bij het ophangen van een plank: - fase 1: meten, bepalen welke schroeven er nodig zijn - fase 2: telefonisch adviseren welke schroefjes ik nodig heb van de schroefjes winkel - fase 3 ophangen van de plank. En hij hangt nu! Jos pakt het serieus aan, dan duurt het dus even (ook door de drukke agenda's van allebei), maar dan hangt ie er wel heel goed bij! Ik zou Jos zeker aanraden als vrijwilliger! Bedankt weer Jos!
  • Profielfoto van Emma

    Bedankje van: Emma

    Ontvangen op: 15-01-2021
    Jos was een oude bekende, heeft me een jaar geleden ook geholpen met mijn laptop. Jos heeft me eerst geadviseerd over de chat, en toen het niet lukte, is hij gekomen om te helpen. Wat super fijn was; ik kon niet goed inschatten hoe ernstig de verstopping was. Jos was heel behulpzaam en heeft het probleem helemaal kunnen verhelpen. En ook nog gezellig een kopje thee gedronken! Super bedankt Jos!
  • Profielfoto van Emma

    Bedankje van: Emma

    Ontvangen op: 19-10-2019
    Jos heeft me eerst over de chat geadviseerd met mijn laptop probleem. Zo kwam ik al een eind. Toen ik het nog niet helemaal opgelost kreeg, is Jos langsgekomen. Jos weet veel over computers. Daarnaast is Jos ook heel gezellig in het contact. We moesten veel wachten tijdens het werk op de computer, en dan konden we gezellig kletsen. Jos, ik heb lang geklooid met de laptop, en het is nu opgelost. Super bedankt! Dit was mij nooit gelukt!!
  • Profielfoto van Gebruiker

    Bedankje van: Een oud-deelnemer

    Ontvangen op: 21-09-2019
Jos
65% profielsterkte