Inge - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 8 mei 2014

Plaats:
Noord (Zwijndrecht)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Als vader of moeder ken je allemaal weleens zo’n periode waarin het niet naar je zin gaat. Je zit niet lekker in je vel, je dagelijkse bezigheden kosten je meer moeite, je mist het overzicht, je sociale kringetje is door omstandigheden kleiner geworden of je hoofd zit simpelweg te vol. Dan is het fijn om iemand te hebben die graag tijd voor je vrijmaakt en samen met jou kijkt hoe je weer op eigen kracht verder kan. Gewoon een maatje die naast je gaat staan, simpelweg omdat jij het verdient.

Humanitas Home-Start biedt gratis, gelijkwaardige en laagdrempelige ondersteuning d.m.v. de inzet van vrijwilligers met opvoedkundige kennis en ervaring. De vrijwilligers krijgen een gedegen basistraining en goede ondersteuning. Eén keer per week komt de vrijwilliger bij je langs, al naar gelang van jouw vraag. Humanitas Home-Start is er voor gezinnen waar één van de kinderen jonger is dan 7 jaar.

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek in je eigen vertrouwde omgeving.
Mijn ervaring:
Home-Start is een programma van Humanitas en bestaat in 2018 in Nederland al 25 jaar! Het programma is maar liefst in 155 gemeenten actief en we groeien nog elk jaar.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Inge is eerder via deze website geholpen
  • Inge heeft eerder via deze website geholpen

Inge
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
Humanitas Home Start Zwijndrecht/H.I.Ambacht