Direct naar de inhoud van deze pagina

Wieneke - Hulpvrager

Lid sinds: 18 april 2019

Plaats:
Bodegraven
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben directeur van Bureau Bousa. Dit is ons verhaal:

Alle kinderen willen verder komen en succeservaringen hebben. Soms hebben kinderen daar een extra steuntje in de rug bij nodig. Als hun ouders uit een ander land komen of laaggeletterd zijn bijvoorbeeld. Of als een kind moeite heeft met leren plannen of met sociale vaardigheden. Bureau Bousa is een lokale stichting in Bodegraven-Reeuwijk die met hulp van vrijwilligers kinderen helpt om een stapje verder te komen. Elk kind verdient het om gezien te worden!

Met onze projecten willen we bijdragen aan gelijke kansen voor alle kinderen. We weten dat positieve aandacht en een beetje hulp bij bepaalde vaardigheden kinderen kan laten groeien. We vinden het belangrijk dat elk kind een goede startblokpositie krijgt voor zijn ontwikkeling en zelfvertrouwen. Daar zetten we ons, samen met betrokken vrijwilligers en gesteund door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, met hart en ziel voor in.

De projecten die we uitvoeren zijn de VoorleesExpress, de OKÉ-klas (ouder-kind-educatie) en School’s cool (thuismentoren voor brugklassers). Zoek je vrijwilligerswerk of een stageplek voor je studie? Wil je werkervaring opdoen of je coachingsvaardigheden oefenen? Dan horen we graag van je!
Mijn ervaring:
Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers! Met een intakegesprek kijken we samen eerst of de functie bij jou past. We geven trainingen, coachen je individueel en organiseren intervisiebijeenkomsten. Natuurlijk gaan we ook af en toe wat leuks doen samen. We zoeken mensen die net als wij open staan voor nieuwe ervaringen, respect hebben voor andere culturen en een groot hart hebben voor kwetsbare kinderen.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar

Wieneke
100% profielsterkte