Direct naar de inhoud van deze pagina

Silvia - Hulpaanbieder & Hulpvrager

Lid sinds: 2 mei 2019

Plaats:
Roodenburgerdistrict (Leiden)
Even voorstellen:
Vriendschap bouw je SAMEN op. Voor mij belangrijk in een vriendschap is 2-richtingsverkeer. Mijn wens is een gezellige groep vriendinnen. (circa 40-65 jr.) Die met elkaar leuke activiteiten willen doen. Bv. 1x per maand of 1x per 2 weken.
De foto is nabij station Lammenschans. Dit i.v.m. het verzamelpunt van de wandelactiviteit. Zie aanbod.
Mijn ervaring:
Organiseer activiteiten soms voor een groep, soms ook niet. Zou leuk zijn als er een vaste groep ontstaat. Van vrouwen die in de nabije toekomst, ook zelf iets durven te organiseren voor die groep. Die groep is er nog niet. En dat is jammer, want samen kun je zo veel meer bedenken en doen. Bij een activiteit zijn mannen en vrouwen welkom. Dus vrouwen die een partner hebben mogen ook gezellig samen mee. (Single) Mannen hoeven via deze advertenties niet te reageren, ik ben nl. niet op zoek naar een date. Bij een activiteit kunnen wel single mannen mee. BVD.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op BUUV Leiden
 • Silvia is eerder via deze website geholpen
 • Silvia heeft eerder via deze website geholpen
 • Silvia heeft 1 aanbeveling ontvangen

 • Profielfoto van Ria

  Aanbeveling van: Ria

  Ontvangen op: 28-06-2019
  Hallo Buuv ik ben erg tevreden met jullie site ik moet nog een afspraak maken met Silvia het lijkt mij erg leuk.Ik zou het fijn vinden om met meerderemensen in kontakt te komen ik hoop van jullie te horen. groetjes Ria
Silvia
80% profielsterkte