Voorwaarden

De voorwaarden van Social Care Network gelden voor alle online marktplaatsen binnen ons netwerk. Dat zijn het landelijke platform NLvoorelkaar en alle lokale Voorelkaar- en BUUV websites, de partners waarmee we samenwerken. In het registratieformulier van onze websites, wordt een vinkje gezet dat deze voorwaarden zijn gelezen en dat hiermee akkoord wordt gegaan.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kunnen hier worden nagelezen. Wij raden aan om de algemene voorwaarden goed door te lezen en op te slaan, zodat deze altijd terug te vinden zijn.

Gedragsregels

De gedragsregels die door ons zijn opgesteld voor het gebruik van deze website, zijn hier te lezen.

Privacyverklaring

Op deze website verwerken wij persoonlijke gegevens. Wij gaan altijd zo zorgvuldig mogelijk om met persoonlijke gegevens. In de privacyverklaring is hier meer informatie over te vinden.

Leeftijd

De minimumleeftijd voor het gebruik van deze website is 16 jaar.

Disclaimer

Hoewel de uiterste zorg is nagestreefd ten aanzien van de inhoud van deze site, kan niet worden ingestaan voor eventuele fouten en onvolledigheden. Social Care Network aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. Social Care Network is ook niet aansprakelijk voor de gevolgen en/of activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site.

Contact

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op via info@nlvoorelkaar.nl of met een van onze lokale partners.