Direct naar de inhoud van deze pagina

Hulp aanbieden

maatschappelijkediensttijd

Onderzoek heeft uitgewezen dat er gelukshormonen (oxytocine) vrijkomen als je iets voor een ander doet. Verhoog je geluksgevoel en meld je aan als vrijwilliger!

Hulp aanbieden als vrijwilliger

Wil jij je graag inzetten voor anderen? Eenmalig, iedere week, bij iemand thuis of voor een organisatie? Op NLvoorelkaar vind je eenvoudig het vrijwilligerswerk dat bij jouw wensen past.

Je kunt jouw hulp aanbieden door jezelf te registreren en een hulpaanbod te plaatsen. Met het plaatsen van het hulpaanbod geef je aan waar je interesses liggen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven hoe vaak en waar mee je iemand wilt helpen.

Jouw hulpaanbod wordt getoond aan hulpvragers bij jou in de buurt met hulpvragen die passen binnen jouw interesses. Hulpvragers kunnen contact met je opnemen door te reageren op jouw hulpaanbod. Je kunt natuurlijk ook direct reageren op hulpvragen die je interessant vindt. Bekijk de actuele hulpvragen.

NLvoorelkaar zorgt voor een betrouwbare en veilige omgeving om met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Denk bijvoorbeeld aan telefonisch contact en een kennismakingsgesprek. Lees alle tips over veiligheid en contact met anderen.

Lees meer over:

Vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. Onze helpdesk is er voor jou!