Direct naar de inhoud van deze pagina

Eenmalig vrijwilligerswerk

Eenmalig vrijwilligerswerk is perfect als je weinig tijd hebt. Of als je wil uitproberen wat er bij je past en wat je leuk vindt. Of als je gewoon houdt van afwisseling en nergens aan vast wil zitten. Ook op deze manier kun je heel veel voor anderen betekenen! Wat denk je bijvoorbeeld van helpen met verhuizen, een dagje helpen op een festival of een keer met de collectebus voor het goede doel langs de deuren? Ontdek de vragen voor eenmalig vrijwilligerswerk hieronder!

Incidenteel of structureel vrijwilligerswerk doen?

Je vind het leuk om anderen te helpen of iets goeds te doen voor de maatschappij maar je hebt niet altijd tijd. Dan is incidenteel vrijwilligerswerk echt iets voor jou! Wist je dat je met incidenteel vrijwilligerswerk...
- eenmalig iemand heel blij kunt maken?
- je kunt starten en stoppen zonder consequenties.
- je doet alleen dingen die passen bij jou agenda én interesses.

Ook als je meer tijd hebt kunnen eenmalige klussen bij je passen. Zo kun je op onze website aan de slag met meerdere eenmalige of incidentele vragen. Je maakt dan veel mensen blij en bent toch regelmatig bezig met vrijwilligerswerk.

Ook zin om je handen uit de mouwen te steken maar nu staat er even niets voor je bij? Meld je dan aan als vrijwilliger, laat weten wat voor iets je wil doen en passende vragen komen jouw kant op.

Sorteer vrijwilligerswerk op: