Vrijwilligerswerk voor groepen en teams

Samen is leuker dan alleen. Dus trommel je familie, vrienden, collega's of buren op en maak samen het verschil. Gaan jullie een inspirerende expositie organiseren in een buurthuis? Een balkonconcert geven? Of samen plastic opruimen tijdens een mooie wandeling? Ontdek hieronder wat je kunt doen met een groep. Of organiseer zelf iets tofs ♥

Meer informatie

Hieronder vind je al het vrijwilligerswerk in Nederland voor groepen. Gebruik de filters om snel iets te vinden dat bij jou/jullie past.

Hoe weet ik wat bij mij past?

Vrijwilligerswerk gaat over passie: waar wil jij impact voor maken? Op welke manier? Vaak heb je geen opleiding nodig. Enthousiasme en drive is wél super belangrijk! Klik hieronder maar eens rond in het vrijwilligerswerk en kijk wat jou aanspreekt. Nog steeds geen idee? Doe de do-good talent test en ontdek welk vrijwilligerswerk bij jou past.

Hoe werkt dit platform?
Het is heel simpel: zoek jouw vrijwilligerswerk match hieronder. Met de filters aan de linkerkant vind je heel snel wat jij leuk vindt. Gevonden? Neem dan contact op door te klikken op 'stuur bericht'. Je wordt gevraagd een profiel aan te maken. Zo kunnen we namelijk jouw privacy beschermen! The rest is up to you: mail, bel, maak kennis en ga aan de slag. Meer info lees je hier.
 
Ik heb niet veel tijd, kan ik dan wel vrijwilligen?
Jazeker! Wat je ook doet en hoeveel tijd je ook hebt - alles wat je doet heeft impact. Klik in de filters hieronder op 'eenmalig' om eenmalig vrijwilligerswerk te ontdekken. Of zoek op 'flexibel' voor flexibel vrijwilligerswerk. 
 
Kan ik iemand meenemen naar vrijwilligerswerk dat niet specifiek voor groepen bedoeld is?
Heel vaak geldt: hoe meer zielen, hoe meer vregud. Maar laat het wel even van te voren weten aan diegene die de vrijwilligerswerkactiviteit organiseert!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10