Direct naar de inhoud van deze pagina

Word een vrijwilliger voor creatief en muziek!

Ben jij een echte creabea of ben je super muzikaal? Zet deze kwaliteiten dan in als vrijwilliger!

Heel veel mensen worden blij van creativiteit, en daar kun jij mee helpen! Je kunt bijvoorbeeld helpen bij de woensdagmiddag knutselgroep voor kinderen bij jou in de wijk, je kunt muziekles geven aan kans arme jongeren of misschien ouderen helpen met het handwerken. Er zijn nog veel andere manieren te bedenken waarmee je anderen kunt helpen met jouw creativiteit. Je vindt actuele passende vragen op deze pagina.

Zit er op dit moment nog geen passende vraag voor je bij? Meld je dan aan als vrijwilliger om op de hoogte te blijven van actuele vacatures.

Waarom zijn vrijwilligers op het gebied van creativiteit en muziek nodig?

Veel mensen uiten zich graag op een creatieve manier, ouderen haken of breiden graag, en kinderen maken tekeningen of knutselen. Hier is binnen organisaties en instellingen niet altijd ruimte voor. Daarom ben jij als vrijwilliger heel erg welkom! Je kunt kinderen helpen met hun knutselwerkjes, maar ook het koortje van het verzorgingstehuis begeleiden op piano. Oud Hollandse liedjes met dementerende ouderen zingen of dansles geven aan jongeren. Zie jij dit zitten? Kom dan zeker in actie als vrijwilliger!

Sorteer vrijwilligerswerk op:
 • Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Caleidoz Zevenaar
  Werkgroeplid 4 mei Zevenaar
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Caleidoz Zevenaar
  Meedenken in en uitvoering geven aan het programma van de jaarlijkse dodenherdenking op 4 mei, van 19.00 uur tot 20.30 u. Lokatie: Musiater gevolgd door een stille tocht naar het Raadhuisplein met ple... Lees meer
 • Profielfoto van Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Vakantiebegeleider
  Geplaatst door Vrijwilligerscentrale Nijmegen
  Een creatieve of actieve vakantie van ons begeleiden? We zoeken frisse, enthousiaste teamplayers die gedurende een week een groep mensen met een verstandelijke beperking de vakantie van hun leven will... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

  Registreren
1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 Volgende