Word vrijwilliger achter de bar of kantine

Ben jij een echte kroegtijger en geniet jij bij het voetballen het meeste van de derde helft? Dan is vrijwilligerswerk achter de bar of in de kantine wellicht iets voor jou!

Als vrijwilliger achter de bar of in de kantine zorg je voor een flinke dosis gezelligheid. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij een (sport)vereniging, festival of organisatie. Van de tennisvereniging tot de schaakvereniging en van eenmalige events zoals jaarmarkten tot een jaarlijks terugkomend bevrijdingsfestival. Vind jij het leuk om lekker aan te pakken in een team? Bekijk dan de actuele vragen voor bar en kantine vrijwilligers op NLvoorelkaar

Of lees verder voor meer info:

Waarom zijn bar en kantine vrijwilligers nodig?

Er zijn heel veel organisaties, verenigingen en stichtingen die hun hoofd boven water moeten houden met een klein budget. Voor de bar of kantine diensten is er vaak geen budget, waardoor ze afhankelijk zijn van vrijwilligers. Horeca inkomsten generen net wat meer inkomsten, dus als vrijwilliger achter de bar wordt jij zeer zeker erg gewaardeerd! Vind jij het belangrijk dat de sportclub bij jou in de buurt kan blijven bestaan? Meld je dan aan als vrijwilliger of bekijk de vragen hieronder.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10