Word vrijwilliger in bestuur & strategie

Denk en praat jij graag mee over de richting die een vereniging op moet gaan? Houd je er niet van af te wachten, maar wil je zelf actie ondernemen? Dan is een past vrijwilligerswerk in bestuur & strategie bij jou!

Binnen vrijwilligerswerk in bestuur&strategie is er veel mogelijk. Zo kun jij binnen een goede doelen organisatie je eigen werkervaring inzetten als bestuurslid en meedenken over de strategie van de organisatie. Zo ben je met ervaring in de financiële sector bijvoorbeeld heel geschikt als penningmester binnen een organisatie of kun je je leidinggevende skills inzetten als voorzitter. Je hoeft natuurlijk niet persé in het bestuur, je kunt ook een rol van sparringspartner aannemen of in een bewonerscommissie de meningen van bewoners op je nemen en communiceren naar de gemeente.

Bekijk onderstaande vragen voor op NLvoorelkaar om te zien of jouw hulp nodig is bij jou in de buurt. Of lees verder voor meer info:

Waarom is vrijwillige hulp op het gebied van marketing, communicatie en PR nodig?

Organisaties en stichtingen draaien vaak grotendeels op het enthousiasme van vrijwilligers. Zonder vrijwillige inzet kunnen ze, vanwege beperkte financiële middelen, vaak niet bestaan. Daarnaast zijn organisaties natuurlijk erg geholpen met goede bedrijfsmensen die hun ervaring en netwerk in willen zetten voor een goed doel. Jouw aandeel en inzet wordt daarom zeker op prijs gesteld!

Past dit vrijwilligerswerk bij jouw talent of interesse? Meld je aan als vrijwilliger of bekijk de vragen hieronder.

504  vragen gevonden
Zoek in de filters op een postcode om op afstand te kunnen sorteren.

Zoek jouw match
sneller met de filters

2 km
1 km
50 km
Wat wil je doen?
Meer tonen
Op welk gebied?
Meer tonen
Wanneer of hoe vaak?
Voor wie?
Meer tonen
Bijzonderheden
Meer tonen
Afbeelding over Babbels Live Kids - Sponsoren gezocht
Zaanstad

Babbels Live Kids - Sponsoren gezocht

Ad

#50jaarzaanstad Met heel veel plezier hebben we afgelopen jaar het Babbels Live Kids editie georganiseerd aan de omweg in Assendelf...

Afbeelding over Vrijwilligers gezocht
Hollands Kroon

Vrijwilligers gezocht

Stichting Bloemencorso Winkel

Elk jaar op de vierde zondag van September rijdt het Bloemencorso Winkel door de straten van ons dorp. Op deze dag is er naast een o...

Resultaten worden geladen